OVA SLIKA JE ODALA MONSTRUOZAN UM BORILOVIĆA?! Dok mu se deca i žena SMEJU, on REAGUJE OVAKO (FOTO)

Vuk Borilović, koji je u krvavom masakru u cetinjskom naselju Medovina iz lovačke puške ubio 10, a ranio 6 osoba, pre nego što je i sam ubijen, pre krvavog pira je živeo mirnim, običnim životom. Tako bi se bar moglo zaključiti prema fotografijama na društvenim mrežama.

Njegova supruga koju je on sa njihovo troje dece pre masakra poslao u Herceg Novi, objavljivala je fotografije njih i njihove dece na društvenoj mreži .

Objavila je i njihove fotografije sa venčanja, na kojima je ona nasmejana, ali i neke gde su njih dvoje zagrljeni i nasmejani i gde odaju utisak normalne, srećne porodice.

Ruku na srce, na fotografijama na njegovom profilu, Borilović istog izraza lica, bez osmeha. I na rođendanu sa porodicom i sa ženom, dok ispred njih stoji torta napravljena za sedmu godišnjicu braka.

Takođe, prema Borilovićevim privatnim fotografijama moglo bi se zaključiti da je bio ljubitelj prirode, ali i lova i ribolova.

Podsetimo, Borilović je likvidiran nakon što je počinio krvavi pir, ali još uvek nije do kraja razjašnjeno da li je stradao od hica policajaca koji su na njega otvorili vatru, ili ga je likvidirao sugrađanin Neno Kaluđerović.

Add Comment