DUŠKO TOŠIĆ KONAČNO POKAZAO KATARINU: Prelepa je, ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA POSLE RAZVODA! (FOTO)

Nije tajna da se sestra Duška Tošića našla u nezavidnom položaju nakon saznanja da se fudbaler razvodi od Jelene Karleuše.

Katarina Tošić obožava brata, u potpunosti razume njegovu potrebu da nastavi solo, s druge strane ona je vrlo bliska sa Jelenom te saoseća i sa njenim bolom.

Sestra Duška Tošića najveća je podrška centralom beku tokom razvoda i svakako njegovo rame za plakanje i jedina osoba kojoj može da se poveri.

Mada ne živi u Beogradu u poslednje vreme sve je češći gost sportiste, a budući da je leto i školskih obaveza nema društvo joj pravi mezimica Anja, koju Atina i Nika naprosto obožavaju.

Duško voli kada mu sestra i sestričina dođu, tada su stalno zajedno, a njegove naslednice ne propuštaju momenat da i one provedu dragocene trenutke sa tetkom.

Da je Duško najbolji tata, pa i ujak na svetu svedoči fotografija koja je osvanula na “Instagram” profilu sportiste a u kadru su osim njega i njegove tri princeze Atina, Nika i Anja, za koje je sve u stanju da uradi. Fudbaler je devojčice poveo u druženje po gradu, a slika govori da su se ludo zabavili.

Add Comment