SAZNANJE GODINE! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ U VEZI SA ANASTASIJOM: Osvanule fotke sa letovanja, pokušao da SAKRIJE LIK!

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković, doskora je bio prilično misteriozan. Nije se eksponirao u medijima, niti je folk zvezda želela da previše pokazuje svoju decu, što je i razumljivo.

Međutim, otkako je otvorio nalog Marko ne može da se odbrani od pripadnica lepšeg pola. Ima 22 godine i, moramo primetiti, opasan je frajer. Sad nam je jasno zbog čega ga je mama toliko dugo čuvala od sveta.

Budući da njegovi roditelji poseduju pravo bogatstvo, nekako se podrazumeva da Marko uživa u luksuzu. Ipak, time se ne hvali naročito. Jedina naznaka raskošnog života je vozni park. Strastveni ljubitelj brzih automobila u garaži ima nekoliko skupih četvorotočkaša i oni su jedino što pokazuje na društvenim mrežama.

Svojim ljubimcima posvećuje se kad god ima vremena, jer je visoko obrazovanje prioritet. Studira na prestižnom SAE Institutu, koji postoji i u Beču, gde Dragana Mirković živi sa suprugom i decom. Reč je o najvećem svetskom privatnom koledžu u oblasti medija, audio i filmske produkcije. To objašnjava zbog čega u opisu Markovog profila stoji samo jedna reč – umetnik.

Otkako se naslednik Dragane Mirković udostojio da otvori profil na “Instagramu” zantiželjna javnost i mediji prate ga u stopu. Za svega par meseci doznalo se da pevačicin sin voli muziku, da je vatreni fan formule jedan, da ima izuzetno visoko obrazovanje, kao i da je pasionirani ljubitelj putovanja i zaštitnik svoje majke i sestre Manuele. Ono što je ostalo zagonetka je ko je devojka Marka Bijelića.

Najnovijom fotografijom, međutim, sin Dragane Mirković i u vezi tog detalja pre par dana dao je malu naznaku. Naime, on se pratiocima javio sa hrvatskog primorja na kojem provodi leto, a zaključak je da ne odmara sam, već u društvu devojke, čiji je lik sakrio.

Po mišljenju mnogih devojka Marka Bijelića želi da ostane tajnovita, dok on nastoji da joj tu želju ispuni, ipak doznalo se da je reč o lepoj Anastasiji. Novo pitanje javnosti je šta mama Dragana misli o sinovljevoj izabranici.

Add Comment