BILA U VEZI SA DEDOM, ZAVELA U “PAROVIMA” OŽENJENOG PEVAČA : Nakon toga NESTALA! Sad je ne mozete PREPOZNATI!

Iako su joj mnogi, nakon učešća u rijaliti šou-programu “Parovi”, predviđali veliku karijeru u medijima, Milijana Bogdanović se povukla u rodno Užice.

Podsetimo, ona je bez premca obeležila nekoliko poslednjih sezona ovog TV formata, što zbog braka sa nekoliko decenija starijim Milojkom Božićem, što zbog afere sa oženjenim denserom Ivanom Gavrilovićem, ali Milijana se na posletku nije pronašla u ulozi voditeljke, kao mnoge njene koleginice, niti u bilo kom drugom vidu medijskog posla.

Sudeći prema njenom nalogu, Bogdanovićeva živi i radi u rodnom mestu, obilazi kafiće i vozi se gradskim prevozom, zbog čega su pojedini zlurado primetili da je “propala”, te im se ona svojevremeno obratila putem društvenih mreža.

Svaki dan idem na posao koji volim. Viđam se sa ljudima koje volim i koji me vole (takvu kakva sam). Da sam htela da živim u drugom gradu i da radim drugi posao, znam da znate da bih to i uradila. To vas i muči. Viđam se sa čovekom koji mi se sviđa. Ne znam zašto brinete – poručila je tada Milijana.

I, da, volim da popijem poneku čašicu posle posla, ne uvek. Jeste li vi srećni dok pričate o mojoj sreći, a mislite da pričate o mojim problemima?

Loading...

Add Comment