NA VREME SE SKLONILA OD MARJANOVIĆA: Komšije prve žene Zorana Marjanovića otvorile dušu

Mnogi ljudi zaboravljaju da je Zoran Marjanović pre braka sa ubijenom pevačicom Jelenom Marjanović, imao jedan brak, ali se sa prvom ženom razveo. Prva supruga osuđenog udovca nikada se nije pojavljivala u medijima, a Kurir je obišao njen komšiluk.

Njegova bivša supruga nakon razvoda, prema rečima njenih suseda, sreću je našla sa svojim drugim suprugom sa kojim ima dete i njih troje žive u stanu na Novom Beogradu.

Bivša žena provela je nekoliko godina u braku sa Marjanovićem i sa njim je dobila sin Uroša, koji je sve vreme suđenja bio uz oca Zorana, a komšije Uroševe mame imaju samo reči hvale i za nju i za Uroša.

Ona je jedna divna žena, sa suprugom živi u našoj zgradi, za koga se udala posle Zorana i sa njim je dobila jedno divno detence. Svi koji je znaju nemaju ružnu reč o njoj da kažu – objašnjavaju komšije i dodaju da žena trenutno nije kod kuće.

Na vreme se sklonila od Marjanovića. Udala se za njega, videla je da to ne ide i razveli su se. Sin Uroš je ostao sa njima u kući, ona je procenila da će mu biti bolje tamo, znala je da mu niko neće nauditi.

Stanari kažu za Kurir da je Uroš uvek bio fin prema njima i da dolazi tu.

  • Dolazi da obiđe majku. Uvek je fin i pristojan, svima se javi lepo. Nije tu tako često, odrastao je kod Zoranovih i tamo je provodio najveći deo vremena, ali i ovde je povremeno – kažu komšije.

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je 22. juna na 40 godina zatvora jer je proglašen krivim za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, koje se dogodilo 2016. na nasipu u Borči.

Zoran je trenutno u vezi sa trećom ženom, izvesnom Zoricom Zokom Mitrović, koja se navodno preselila u porodičnu kuću Marjanovića u Borči, a koja je imala izliv besa na izricanju presude, pa je morala da bude udaljena iz sudnice.

Add Comment