ZORAN UBIO JELENU NA SVOM TERENU: Marjanović imao caku na osnovu koje se izvlačio 6 godina za svirepi zločin!

“Navukao” je da se spusti u podnožje nasipa, ka samom kanalu koje je “nevidljivo” sa ulice i koje je samim tim “idealan teren za ubistvo”

Vest da je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene odjeknula je kao bomba, a priča o ovom monstruoznom zločinu i dalje je u centru medijske pažnje.

On je od prvog dana bio glavnoosumnjičeni, pa ipak je punih šest godina uspevao “za dlaku” da umakne pravdi. Najveća “caka” na osnovu koje se “izvlačio” bila je u mestu ubistva – nasipu u Borči.

Uradio je to na “svom terenu”.

Tog kobnog 2. aprila 2016. godine, Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana otišli su na nasip u Borči. Prema rečima svedoka, pevačica je krenula da trči, a on je odmah krenuo za njom. “Navukao” je da se spusti u podnožje nasipa, ka samom kanalu koje je “nevidljivo” sa ulice i koje je samim tim “idealan teren za ubistvo”.

Jana je, kako se navodi, ostala na delu na kojem se od drveća “ništa ne vidi”.

Međutim ono što je promaklo Zoranu u organizaciji “savršenog ubistva” su kamere koje su ga snimile kako ide iz pravca u kom se dogodio zločin u periodu nakon što je upalio telefon.

Podsetimo, on je u 16:38 časova ugasio svoj mobilni telefon i time sakrio svoju lokaciju, a upalio ga je u 17:04. Deset minuta kasnije, snimile su ga nadzorne kamere kako sa ćerkom Janom ide iz pravca u kojem je ubijena Jelena.

  • Analiza baznih stanica i kretanja okrivljenog i pokojne Jelene Marjanović duž nasipa, pokazuje da je njihov susret oko 17 časova na otvorenom prostoru u zoni mesta kritičnog dogadaja bio neizbežan. Evidentno je da je Zoran Marjanović više puta pozivao telefonom pokojnu suprugu iz zone mesta ponovnog uključenja, tačnije, mesta koje je blizu mesta zločina. SMS koji je primio po uključenju telefona nije mogao da izbegne, a upravo to je pokazalo njegovu poziciju u zoni mesta ponovnog uključenja odnosno ubistva. Zoran Marjanović je nakon ponovnog uključenja telefona, telefonirao bratu iz zone mesta ponovnog uključenja koje je takođe blizu zone gde je nađeno njeno telo i to pre nego što su kamere registrovale njegov prolazak prema kući Jahović, odnosno prema rampi Šljunkara – naveli su tada iz Višeg javnog tužilaštva.

Iskoristio je njeno povrenje i činjenicu da nije očekivala da će da je napadne i besomučno je udarao u potiljak metalnom šipkom koju je “tačno znao gde treba da sakrije, a da nikada ne bude pronađena”.

  • Svirepost ubistva dokazuje se upravo navedenim veštačenjem Komisije veštaka, kojim je utvrđeno da je ubistvo izvršeno na grozan način, koji izaziva gnušanje okoline, kao i zbog činjenice da je Jelena ubijena uz nanošenje velikih fizičkih i psihičkih bolova i patnje, i to dok je bila pri svesti, pa sve do gubitka svesti tek u samom kanalu. Žrtvi je pričinjen bol i nepotrebna patnja koja prevazilazi patnje koje prate svako lišavanje života, dok izvršilac hoce da je ubije na svirep način, pa čak i da uživa u tome – navedeno je tada iz Tužilaštva.

To je ponovljeno i u obrazloženju presude koje je doneta u prošli petak u Višem sudu, a pročitala ju je sudija Jelena Škulić.

  • Zločin je počinio neko ko je imao jake emocije prema žrtvi. Računajući intenzitet povreda, lokalizaciju i ove povrede koje su žrtvi nanesene može samo neko ko je emotivan sa njom, njihov odnos bio veoma ličan što i jeste optuženog i žrtve – zaključili su.

Istraga je takođe utvrdila da je pokušala da mu pobegne, da se branila o čemu su svedočile povrede na njenom telu. Zaključak je bio da je reč o svirepom zločinu koji je – ličan.

Nedugo nakon što je nađeno njeno telo na nasipu u Borči, Zoran je dao intervju za naš portal dao intervju koji možete pogledati u dole priloženom videu, a između ostalog, izjavio je da je Jelena bila anđeoska duša, majka, žena, domaćica, prijatelj i da ne zna ko bi ovo mogao da uradi.

  • Šta bih rekao samo ne bih poželeo neprijatelju da preživi ovo što sam ja preživeo – rekao je Zoran i nastavio: “O Jeleni mogu da pričam, o Jeleni volim da pričam, nije mi teško da pričam, jer je sve u superlativu. Ona je bila jedna anđeoska duša, ona je i majka i žena i prijatelj i sve bukvalno u jednoj ličnosti. To znaju svi koji su je poznavali. Meni je žao što se mediji nisu bavili njome kao pevačicom dok je nastupala, koliko se bave njenim surovim ubistvom”.

Na pitanje, šta misli, ko bi mogao da je ubije, ko bi mogao da počini takav zločin on je odgovorio.

Nismo imali neprijatelje, ni ja, ni Jelena. Mi smo uvek davali dobru energiju ljudima, a takvi ljudi retko imaju neprijatelje. Jelena je najsrećnija bila kada je vodila brigu o Jani. Uživala je u tome da je kupa, hrani… Nikada nije jurila karijeru, slavu. Bila je vezana za porodicu. Bila je srećna sa mnom, ma kakve bljuvotine svi pisali da bi zaradili čitanost nad ovim zverstvom koje se dogodilo – pričao je on 2016. godine.

Add Comment