ŠOOOK! Oglasile se KOMŠIJE iz rodnog sela Zoranove devojke: Evo šta kažu o Zorici, PROGOVORILI i o roditeljima

Zoranu Marjanoviću, koji je u petak osuđen na 40 godina zatvora i sproveden u pritvor, zbog toga što je, kako je Viši sud u Beogradu utvrdio, 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka kod Borče ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), pevačicu “Granda”, najveća podrška na suđenju bila je parnerka Zorica Zoka Mitrović.

U selu Japaga kod Han Pijeska, u Republici Srpskoj, rodnom kraju Zorice, nismo uspeli da čujemo previše o njoj.

– Ta devojka je davno otišla iz Japaga. Nisam je video 15 godina. Njena majka Branka je pre pet-šest godina otišla da radi u Nemačkoj. Dobra je žena, razvedena je od Zoričinog oca. I Zoričin otac je sada u Nemačkoj – rekao nam je meštanin sela Japaga.

Podsetimo, Zorica je napravila haos nakon izricanja presude Marjanoviću, zbog čega je izbačena iz sudnice.

Takođe, drama je nastala i ispred kuće Marjanovića, kada su se pojavili pripadnici Intervente jedinice. Specijalci pod punom opremom su kompozitora i tekstopisca izveli iz kuće i smestili u vozilo, a za njim su krenuli brat, sin Uroš, devojka Zorica i advokat Stefan Jokić.

Zoranov sin iz prvog braka Uroš u tom momentu se potpuno slomio i potrčao za automobilom jecajući: „Tata, drži se!” Zoranova devojka Zorica bila je oštra i prema novinarima koji su se nalazili na licu mesta.

– Hoćete rijaliti, evo vam! Zorane, ne ulazi u vučju jazbinu bez advokata – vikala je iz petnih žila. Marjanović je prvo prebačen u policijsku stanicu na Bulevaru despota Stefana, odakle je kasnije odveden u Centralni zatvor.

Add Comment