PRVA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA IZNELA JEZIVO PRIZNANJE: Tvrdi da bi je UBIO, morala je da BEŽI, otkrila sve o SEKTI!

Zoran Marjanović (41) osuđen je u petak na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koje se dogodilo na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Sudija je u obrazloženju presude izjavila da je nesumnjivo da je upravo Marjanović počinilac strašnog zločina, a nakon saznanja da će do kraja života boraviti iza rešetaka, osuđeni je pred sudnicom odmah poleteo u zagrljaj sinu iz prvog braka.

Kada smo kod prvog braka, ono što je prošlo nezapaženo te 2016. godine kada se dogodilo ubistvo, pa i sada kada je ono dobilo svoj epilog, jeste izjava koju je za Kurir pre tačno šest godina dala Marjanovićeva prva supruga.

Ona je neposredno po ubistvu saslušavana u policiji, gde je navodno izjavila da se razvela kako bi „pobegla od sektaša i da ne bi prošla kao Jelena“.

  • Sumnjala sam da su Marjanovići u nekoj sekti, mesecima sam živela u strahu. Zato sam rešila da odem od njih dok je vreme, da se našem sinu nešto ne bi dogodilo. Da sam ostala, sigurno bih prošla kao Jelena – preneo je tada Kurir.

Zoranova žena je, navodno, napustila kuću u Borči kada je saznala da je njegova porodica u Crnoj ruži, jednoj od najopasnijih sekti.

Supruga i devojka mrtve, od prve žene se razveo, trenutno aktuelna – Zorica Zoka.

Prva supruga Zorana Marjanovića ne eksponira se u javnosti, poznato je da je njihov sin, nakon razvoda, ostao da živi sa ocem u Borči. Druga supruga je pokojna Jelena Marjanović sa kojom je započeo vezu kada je ona imala 17 godina. Ona je o svom braku govorila u septembru 2015. godine, nekoliko meseci pre nego što je ubijena. Nakon njene smrti, kroz medije se provlačila Rada Matić iz Beča, žena koja je tvrdila da se mesec dana nakon ubistva Jelene dopisivala sa Zoranom. Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan. Ona je preminula od moždanog udara u septembu prošle godine.

U javnosti se mesecima unazad spekuliše o tome da Zoran Marjanović ima novu devojku, a napokon smo mogli da je vidimo na izricanju presude u petak. Reč je o Zorici Zoki Mitrović koja je, nezadovoljna odlukom suda, pravila incidente, kako u Palati pravde, tako i u porodičnoj kući Marjanovića u Borči. Identitet Zorice Zoke Mitrović je otkriven prilikom Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tad je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama. Posle toga je otkriveno da su Zoran i Zorica tokom te kampanje na društvenim mrežama postali bliski.

  • Istina je da je Zoran upoznao Jelenu još dok je bio u braku s prvom ženom, ali nije ona glavni krivac za razvod. I komšije, ali i poznanici koji im odlaze u kuću, kažu da je Zorana prva žena ostavila kad je počela da sumnja da su u sekti. Njoj je bilo čudno kako se porodica ponaša, naročito svekrva Zorica, a potom i svekar Vladimir, ali i Zoran – komentarisao je sagovornik Kurira i dodao:

Zato je odlučila da se skloni iz te kuće i da na lep način završi taj brak kako dete ne bi ispaštalo ili, ne daj bože, bilo povređeno. Ma pobegla je glavom bez obzira i spasla se! Nažalost, Jelena nije uspela.

Crna ruža – najopasnija sekta u Srbiji

Najopasnija sekta u Srbiji je, prema rečima stručnjaka, upravo Crna ruža. Ona je rasprostranjena po celom svetu, a nastala je iz Satanine crkve Antona Šandora la Veja. Kod nas se vezuje za ritualna ubistva i samoubistva. Ovo je totalitarna satanistička sekta, koja se svodi na negiranje hrišćanstva. Svi njeni članovi uglavnom završavaju tragično, tako što budu ubijeni ili se sami ubiju. Obred, odnosno Crna misa, počinje na skrovitim mestima ili grobnicama. Za novog člana, koji se inicira, postoji uslov da prespava u grobnici koja je spremna za sutrašnju sahranu. Obredi ove sekte zasnivaju se na svirepim ritualima, koji zahtevaju i ljudske žrtve. Pre petnaestak godina jedna maloletna članica Crne ruže iz Niša usmrtila je svoju babu prilikom obreda inicijacije. Pripadnici Crne ruže skoro uvek su obučeni u crnu odeću, a njihove omiljene lokacije u Beogradu su Kalemegdan, Topčiderska šuma, ali i Jajinci.

Add Comment