CELA SRBIJA JE ČEKALA GOLIŠAVE FOTKE DRAGANE KOSJERINE I SADA SU ISPLIVALE: Voditeljka nikad VRELIJA, BOMBA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Na našim tv ekranima dominiraju lepe i zgodne voditeljke. Neke od njih vam požele “dobro jutro”, neke u zabavnim emisijama šire pozitivnu energiju i vedrinu ili vas izveštavaju o najvažnijim događajima u zemlji i u svetu. Zajednička im je lepota, osmeh, harizma i šarm.

Jedna od najlepših voditeljki u Srbiji, ako ne i najlepša, je svakako Dragana Kosjerina. TV lice RTS-a mnoge je očarala svojom lepotom.

Voditeljka RTS-a mnogima je omiljeno TV lice, i to već godinama, a o njenoj harizmi i lepoti se često priča u javnosti.

Draganu Kosjerinu samo na Instagramu prati više od 100 hiljada njih, a upravo na ovoj društvenoj mreži postavila je nove fotografije sa odmora, koje su oduševile njene pratioce.

Ona je pozirala u crnom kupaćem kostimu, sa naočarama za sunce, a komplimenata na račun njenog izgleda i osmeha je na pretek.

“Srbija nikad nije imala ovako lepu voditeljku”, “kakav si ti anđeo”, “raj za oči”, neke su od poruka koje se mogu pronaći ispod ove njene objave.

-Više puta sam govorila o tome da radim svoj posao iz snova. Zaista je tako. Ne zamišljam sebe u nekim drugim ulogama, ne čeznem za drugačijim profesionalnim prilikama. Srećna sam tu gde jesam, kad ne budem, tražiću novi put – kazala je nedavno Kosjerina za Blic.

Do mene već dugo dolaze komplimenti na račun obavljenog posla. I to od ljudi koje cenim – istakla je ona tom prilikom.

Add Comment