ŠOOK! TANJA SAVIĆ REŠILA JAVNO DA OTKRIJE SVE O ZORANU MARJANOVIĆU!

Viši sud u Beogradu izrekao je presudu Zoranu Marjanoviću, koji je optužen da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči i osuđen je na 40 godina zatvora.

Zoran se muzičkom produkcijom bavi više od dvadeset godina, a autor je čuvene pesme „Zlatnik“ koju je otpevala Tanje Savić.

Tanja je sada progovorila o poznanstvu sa Marijanovićima.

“Ja sam ponosna na sve to i uspeh koji sam doživela, pesma “Zlatnik” je moj lični pečat, pesma je okarakterisala mene. Ja sam srećna što sam bila izabrana da pevam tu pesmu. Ja sam poznavala Jelenu, volela sam je, kao da mi je bila rod rođeni. Imala sam veliko poštovanje, meni su oni delovali srećni, pogotovo ona.

Uvek je govorila “Moj Zoran”. Teško mi je da govorim o svemu tome, preživljavala sam sa svima koji su bili tu. Još uvek stoji praznina u nama. Ne bih da ulazim u samu presudu, to su stvari kojima treba da se bave nadležni. Niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Mnogo mi je teško da pričam o tome”, rekla je Tanja u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

Podsetimo, i Sandra Prodanović Afrika ogolila je dušu svojevremeno o odnosu sa Zoranom Marjanovićem koji je osuđen zbog sumnje da je 2. aprila u Borči ubio suprugu Jelenu.

Sandra je 2020. godine prvi put pristala da priča o Jeleni i njenom suprugu Zoranu.Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu – pričala je tada Sandra i opisala kakav je Jelena imala odnos sa suprugom, koji je sada osuđen za njeno ubistvo.

Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikad se nisu svađali, bar ne pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila i na svadbi. Bili su i na mom brodu, nisam htela to nikom da pričam do sada… Nisam želela da me zovu i zapitkuju o njima – rekla je Sandra pre dve godine.

Sandra je tada priznala da je uz pomoć Zorana Marjanovića uspela da od igračice postane jedna od najpopularnijih pevačica:

  • Prvi je u meni prepoznao talenat za muziku. Nudio mi je pesmu “Bato, bre” besplatno. Meni je ta pesma bila očajna. Sve mi je to bilo bezveze, pa sam mu rekla da ću doći sutra. To sutra se desilo tek za godinu i po! U međuvremenu je Indi izbacila pesmu “Bato, bre”, a Tanja Savić pesmu “Zlatnik”, koju mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali u redu ispred njegove kuće da ih primi i uradi im pesmu.

Folkerka je tada napomenula da veliku zahvalnost duguje Marjanoviću jer je preko njega došla do Marine Tucaković.

Marini smo unapred poslali novac, a sastanak nam je zakazala za mesec i po. Tada je to tako funkcionisalo, nije mogao svako da dođe do Marine i da mu ona napiše pesmu. Sa njom sam od tad mnogo dobra, volim je i poštujem. Kod nje sam sedela sat vremena. Gledala je u mene, nije progovarala, a meni je bilo neprijatno. Zoki joj je tad ispričao kakvu pesmu da mi napravi i za mesec dana snimila sam “Afriku”. Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale! Ma ja Jelenu i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi – rekla je Sandra.

Add Comment