OVO JE PRAVI UВICA?! Zoran Marjanović ima ŠOK TVRDNJE, sve se vidi u ovom JEZIVOM SNIMKU! (VIDEO)

Zoran Marjanović koji je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović juče je sproveden u pritvor u Okružni zatvor u Beogradu.

Pre nekoliko godina Zoran je bio učesnik i rijaliti programa Zadruga, a tokom boravka tamo razgovarao je sa Lepim Mićom o ubistvu svoje supruge, Jelene.

Ja i ti smo ostali, kad smo mi za njom krenuli nje više nije bilo. Sutradan je policija pronašla. Nju je napao neki zlikovac, majka je poginula od strane zlikovca. Dete je onda ostalo bez teksta. Pitala je ko je zlikovac i ja da bih njoj to objasnio otišao sam na jutjub, našao neka hapšenja koja je naša policija izvela i onda sam joj objašnjavao. Pričao sam ‘evo vidiš ovoj je zlikovac, vidiš kako ga hapse, vode ga…’ Onda je bilo pitanje gde ga vode, šta je on uradio, itd., rekao je Zoran i dodao.

Vidim onda da ona ima ogromnu želju da ti zlikovci nikad ne izađu napolje, pitala je hoće li oni izaći iz tog zatvora, reko sam da neće. Pitala je kako će mu u zatvoru biti, ja naravno detetu objasnim da će zlikovcu biti sve najgore tamo kad bude uhapšen. Svaki dan, a i sada ona pita ‘je l ima tata na televiziji, je l su javili, je l su prikazali tog, itd’.

Dete očekuje tu pravdu i svaki dan pita za to. Ja onda njoj objašnjavam da radi naš vrhunski tim policije na tome, svaki slučaj do sada sličan tome je razrešen. Bićemo ja i ti strpljivi, oni će to rešiti, policajci će objaviti kad bude trebalo, itd, ispričao je u ispovesti.

@bogiibatinaa #zoranmarjanovic #hapsenje #hapsenjezoranamarjanovica #jelenamarjanovic #ubistvo #fyp #foryou #foryoupage #ubica #zadruga #novisti #vesti #novostisrbija #serbia #namestuzlocina #dosije ♬ Originalton – ?‍?️

Podsetimo, Zoran Marjanović, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, u sudnicu je ušao uplakan, a do Palate pravde danas su ga ispratili sin, brat i nova partnerka. Marjanoviću je, na zahtev tužilaštva, odmah određen i prtivor zbog uznemirenja javnosti.

U završnoj reči, postupajući tužilac Nikola Uskoković je od suda zatražio da Marjanovića osudi na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina, kao i da mu odredi pritvor zbog uznemiravanja javnosti.

Marjanović je otišao u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu, gde će čekati pravosnažnu presudu.

Tužilaštvo je ocenilo da je tokom postupka dokazano da je Marjanović svoju ženu sa umišljajem ubio i to na svirep i podmukao način.

Sa druge strane, četiri advokata odbrane su u svojim završnim rečima osporavali navode tužilaštva i za svog branjenika tražili oslobađajuću presudu.

On je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva.

Ovaj postupak, poznat još i kao “Suđenje decenije”, od početka su obeležila brojna nagađanja, teorije zavere, neočekivani obrti, ali po mišljenju mnogih i “tanki dokazi”, zbog kojih će teško biti osuditi Zorana Marjanovića.

Add Comment