MALO KO ZNA KAKO IZGLEDA SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Frapiraćete se kad čujete ČIME SE BAVI OVA DEVOJKA!

Kao bomba odjeknula je vest da je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo svoje je supruge i poznate pevačice Jelene, a on je osuđen na 40 godina robije.

Inače, Bojana Krsmanović jedna je od najlepših sprskih modela, za koju su sve više zainteresovani strani dizajneri, tako da će se za njeno ime tek čuti u svetu u punom sjaju!

Međutim, našoj javnosti je poznata i po tome što je sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Jedan je od najuspešnijih domaćih top modela, tako da živi i radi najviše u inostranstvu, a premda je uspela da se nađe na naslovnim stranama brojnih eminentnih časopisa, te da postane zaštitno lice prestižnih brendova, ostala je veoma prizemna.

Ipak, ono što je najviše oduševilo ceo region je to što je bez problema pričala o raznim kampanjama koje je radila, ali nije želela da pravi sebi marketing pričama o ubistvu sestre od strica Jelene Marjanović Krsmanović.

  • Neću da pričam na tu temu. Ne mogu. Ne pričam o toliko privatnim stvarima – istakla je jednom prilikom.

Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Add Comment