JAOJ, OLIVERA, ŠTA NAM TO RADIŠ? Grudni koš PREPLANULE VODITELJKE U PRVOM PLANU, svi gledaju u VRELI CRVENI BIKINI!

Olivera Jovićević je poznata srpska novinarka.Jedna je od retkih koja iza sebe nema skandala, a takođe važi za jednu od najlepših voditeljki na malim ekranima.Rođena je 15. avgusta 1966. godine u Bajinoj Bašti.

Živela je u velikoj porodici, kao najstarije dete.Olivera ima još tri sestre.

Oliveru je pored književnosti zainteresovala i gluma, pa je svoje slobodno vreme provodila u amaterskim pozorištima.

Knjige su je odvukle na sasvim drugi put, s obzirom da joj ovo nije prva želja, misli su joj i dalje bile u pozorištu, ali nije odustala od fakulteta.

Tokom svoje višedecenijske karijere radila je brojne i ozbiljne intrvjue, koje je publika sa malih ekrana sa oduševljenjem dočekivala.

Na njenom instagram profilu pojavila se izazovna fotografija u dugoj haljini i crvenom bikiniju.

Podsetimo, Olivera Jovićević je informaciju da je dala otkaz na RTS-U, potvrdila i na svom profilu:

„Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti“, napisala je Olivera i dodala.

“Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.”

“Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.”

Add Comment