ANĐELKA PRPIĆ UPECANA U KOLIMA SA POZNATOM BEOGRADSKOM FACOM KOJI JE OŽENJEN! Pribijeni jedno uz drugo! (TOP FOTO)

Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od Darija Prpića nakon devet godina braka.

Lepa glumica je tada otkrila kako posmatra na razvod i koje promene je on doneo u njen svakodnevni život.

Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako.

Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije – rekla je Anđelka za Gloriju.

Tako je i harizmatična glumica Anđelka Prpić ovih dana bila i više nego aktivna, obilazeči muzičke festivale u regionu u društvu svoje drugarice i poznate voditeljka Marije Kilibarde, koja joj je bila saputnik u muzičkim avanturama. Nakon porodičnog odmora na moru, glumica se vratila odmorna i nasmejana, za nove poslovno zadatke.

Ovoga puta društvo joj pravi kolega po glumačkom, ali i voditelskoj vokaciji Milan Kalinić, a njih dvoje, čine idealan tandem kada su humor i šala u pitanju. Kao pravi kavaljer sačekala je glumca, raspožena i nasmejana sa romantično-šaljivim rečima u vidu pesme Luda sam za tobom, na koje joj je on odgovorio da bi bilo najbolje da ne bude luda za takvim šmekerom.

Kolege su zagrljene nastavile svoj put, kao i uvek kada se nađu zajedno, pesma i šala su neizostavni deo njihovog susreta, koji je pokazatelj njihovog drugarstva. Kad god se sretnu, umeju da zapevaju, da se provesele i da se našale, uvek sa dobrom energijom i osmehom na licu.

Add Comment