PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA! BORIS TADIĆ SE U 64. GODINI VRATIO NJOJ: Strasti su strasti! (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Pre nego što je počeo da se bavi politikom Boris Tadić je diplomirao kliničku psihologiju na Univerzitetu u Beogradu, a mnogo pre nego što je počeo da studira zavoleo je sport.

Kao tinejdžer igrao je vaterpolo za Vaterpolo klub „Partizan“, ali je morao da odustane zbog upale bubrega. Voleo je košarku i vozio bicikl, dok se u tenisu i skijanju nije najbolje snašao.

„Od detinjstva sam voleo sport, a najviše da sa drugarima igram košarku u dvorištu“, kaže u jednom promotivnom spotu koji je snimio u vreme predsedničke kampanje, kada se zalagao za vraćanje sporta kao obaveznog predmeta, uspostavljanje školskih takmičenja i osnivanje besplatnih škola gde bi deca mogla da treniraju.

U tom periodu često su se mogle videti njegove fotografije sa košarkaškog terena, jer je u slobodno vreme rekreativno igrao basket.

Prethodnih godina nekadašnjeg predsednika Srbije retko smo viđali u neformalnom izdanju, a kako je u međuvremenu postao aktivniji na društvenim mrežama dobili smo uvid i u taj deo njegovog života.

„Povratak na teren“, napisao je nedavno uz fotografije na kojima igra basket. I, mada ima 64 godine, reklo bi se da je u odličnoj formi.

Add Comment