DUŠKO TOŠIĆ DOKUSURIO JELENU KARLEUŠU!

Da se razvode Jelena Karleuša i Duško Tošić saznali smo na osnovu objave pop zvezde, koja je putem društvenih mreža one koji je vole, pa i one kojima nije mnogo draga obavestila o trenutnoj fazi njenog života. Jelena je tim putem zamolila sve za razumevanje pa otkrila da će imovinu, o kojoj je pretpostavljala da će se najviše pisati i pričati, ona i fudbaler prepisati na decu, kao i da će ćerke Atina i Nika njoj ostati na staranje.

Nakon Jelenine ispovesti svi su čekali da se i Duško oglasi i par sati kasnije on je to i uradio.

Uskoro bivši suprug Jelene Kareuše prekinuo je ćutanje objavom fotografije sa ćerkama u automobilu. Pametnom je i to dovoljno i prenosi vrlo jasnu poruku da uprkos tome što više neće biti u braku sa Jelenom on ostaje divan otac svojim mezimicama, kojima ispunjava svaku želju, a mnoge je iznenadilo da čak ni na poslednjoj fotografiji nakon saopštenja o razvodu nema Jelene Karleuše.

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić vest je koja je zasigurno uzbudila sve one koji su tokom godina u stopu pratili bračni par, ipak čini se da se fudbaler sa ovim životnim porazom nosi hladne glave.

Add Comment