EVO ZBOG ČEGA CELA SRBIJA BRUJI O ATINI TOŠIĆ: Jelenina i Duškova ćerka izazvalla LAVINU KOMENTARA!

Jelena Karleuša godinama je u braku sa Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke, Atinu i Niku.

Tek što je bio prešao dvadesetu, uspeh Duška Tošića počeo je da se uvećava. Naime, u januaru 2006. godine iz OFK Beograda, gde je proveo četiri godine, prešao je u francuski klub Sošo. Upravo u tom periodu, kada mu je bila 21 godina, otpočeo je romansu sa već veoma popularnom pevačicom.

Nakon dve godine zabavljanja zaljubljeni par obelodanio je vest da će se venčati tačno na dan godišnjice svoje veze, 28. juna.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 13 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Svi se sećaju Jeleninog i Duškovog venčanja o kome su svi pričali, naročito zbog jedne scene.

Naime, Duško i Jelena venčali su se 28.juna 2008. godine. Pevačica je tada bila u blagoslovenom stanju sa njihovom starijom ćerkom.

Fudbaler je ponesen emocijama sreće i ljubavi u jednom trenutku kleknuo pred svoju dragu dok je ona uživo izvodila pesmu “Zajedi, zajedi”. Zagrlilio ju je tada i poljubio u trudnički stomak. Ova prelepa scena dugo se prepričavala.

Atina ima 13 godina, a Nika 12, a Jelena povremeno na društvenoj mreži Insgram deli trenutke iz svog porodičnog života.

– Mama moja, ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe- napisala je Atina, a mama i dalje ponosno čuva ovo pisamce koje je ukrašeno i crtežom majke i ćerke.

Ne sumnjamo da su se mnogi raznežili kada su videli ovo simpatično pismo.

Sada je na storiju objavila fotografiju na kojoj se vidi dečiji crtež i poruka koju je jedna od ćerki, Atina, napisala za svoju mamu.

Add Comment