ŠTA JE SA ŽENOM MILA ĐUKANOVIĆA?! Iscurila slika, Milo će da se PREVRNE (FOTO)

Samit NATO u Madridu centralni je događaj u Evropi ove nedelje. U špansku prestonicu sjatili su mnogi zagovornici, ali i protivnici vojnih intervencija kako bi izrazili svoja osećanja prema činjenici da svetu preti realna opasnost od novog svetskog rata.

I dok zvaničnici, među kojima su Bajden, Makron, ali i crnogorski predsednik Milo Đukanović, raspravljaju o ciljevima Alijanse i mere veličinu pretnje koja dolazi od Rusije, čini se da su njihove lepše polovine netom rasterećenije.

Nestabilna politička situacija, nije ih omela da prošetaju najnovije dizajnerske haljine, cipele, ali i torbe i to u operi, gde su uživale u predstavi “Nabuko”, a potom i u obilasku muzeja, gde su zajedno pozirale ispred Pikasove “Gernike”.

Supruga Džoa Bajdena, Džil, na ovo putovanje je povela i njihove dve unuke i tako im ispunila želju da posete španski dvor i upoznaju kraljicu Letisiju, koja je i ovog puta zasenila sve ostale, što lepotom, a više harizmom, koja je nesporna.

Mada se za Mila Đukanovića ne bi moglo reći da je među ključnim figurama ovog samita, njegova supruga Lidija je ipak zapala za oko i posmatračima i fotografima. Finansijski rasterećena decenijama je brušila svoj stil, pa je tako opet iskoristila priliku da pokaže kako lako staje na crtu prvim damama svetskih velesila. Bar kada je garderoba u pitanju.

Modni znalci kažu da je Lidija u Madridu nosila haljinu iz kolekcije dizajnerke Emilije Viksted, koja košta tričavih 3000 evra, dok je za Diorovu torbu (a bilo ih je više), izdvojila hiljadu evra više.

I dok lideri zapadnih sila šalju poruku Rusiji da su spremni za veliki konačni obračun, supruga Mila Đukanovića diskretno pokazuje da je svetska kriza volšebno zaobišla Crnu Goru.

Add Comment