NJENE GOLIŠAVE SLIKE KRUŽILE SU MREŽAMA: Voditeljka Dnevnika se PRAVDALA ali džabe, SVE SMO VIDELI! (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Popularna voditelja “Nacionalnog dnevnika” na Pinku, Tanja Rađenović, obradovala je svoje fanove fotografijama sa plaže.

Voditeljku gledaoci imaju priliku da gledaju u sakoima, košuljama ili zatvorenim bluzama, te je ovim potezom mnoge iznenadila.

Tanja u tome ne vidi ništa loše, te ističe da i ona, kao i svi drugi ljudi, na plaži boravi u kupaćem kostimu, kao i da je uvek adekvatno odevena.

Imala sam prilike da polemišem na temu da li bi trebalo recimo na moru da budem u kupaćem kostimu, tako da to mi je vrlo zanimljivo… Pa da, ja sam na moru u kupaćem kostimu, ali se trudim stvarno da u kupaćem kostimu ne hodam po gradu ili po mestu. Mogu da budem na plaži, na brodu, ali ću uvek biti adekvatno obučena – objasnila je Tanja u emisiji “Premijera”.

Podsetimo, voditeljku Tanju Rađenović gledaoci kraj malih ekrana zavoleli su tokom njenog vođenja vesti u “Dnevniku” na televiziji Pink, ali se malo zna o njenom privatnom životu.

Iako je pred kamerama uvek ozbiljna, što priroda njenog posla zahteva, lice voditeljke se raširi u osmeh čim ugleda supruga Petra, kog je, inače, upoznala na veoma specifičan način.

Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana – ispričala je Tanja svojevremeno za Blic Ženu, da bi se potom osvrnula na sam čin venčanja.

To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u jednom prestoničkom hotelu, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi – dodala je tada Rađenovićeva.

Add Comment