Presmešna reakcija Tviteraša na Šapićev predlog o vožnji u špicu! Srbi SMISLILI CAKU!

Od juče sve bruji o Šapićevom predlogu koji je pomenuo kao vid rešenja saobraćajnih gužvi i zagađenja u gradovima. Na to da se tokom špica treba uvesti pravilo da u automobilu ne može biti samo jedna osoba, reagovali su i na Tviteru, a jedno rešenje je posebno zanimljivo jer ukratko otkriva da smo narod koji se uvek vrlo lako snađe.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će prioritet tokom njegovog mandata biti da Beograd bude „šampion u svim oblastima“. On je kao primer rešenja za zagađenje naveo praksu nekih zemalja u kojima postoje režimi vožnje kada je, na primer, u saobraćajnom špicu zabranjeno da se u vozilu nalazi jedna osoba.

Na to su juče i danas reagovali mnogi, od stručnjaka na televizijama, do vozača, pa sve do običnih ljudi na društevnim mrežama. Jedan tvit se posebno istakao, a predstavlja vid rešenja ukoliko se Šapićev predlog obistini. Kao što je poznato, naš narod može da se snađe, a evo kako to vidi jedan od korisnika Tvitera.

Podsetimo da je Novars je izašla na ulice kako bi razgovarala sa građanima na ovu temu i kako bi imali uvid šta oni o tome misle.

Naši sugrađani svoje nezadovoljstvo nisu krili, reči birali nisu, neki su vrlo ljuti a neki malo manje. A ono što su imali da kažu, pogledajte u videu ispod.

Add Comment