KAKVA ŠOOK ODLUKA: Evo kako će se zvati DETE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, biće vam LOŠE!

Bivša učesnica “Zadruge” Kristina Spalević i njen izabranik Kristijan Golubović danas su saznali da će postati roditelji dečaka, što ih je neizmerno obradovalo, a emotivan video-snimak, koji je verno prikazao njihove prve impresije, pokrenuo je niz komentara na društvenim mrežama.

Kristina, je u razgovoru za Pink.rs priznala da je u poslednjem trenutku bila uverena da čeka devojčicu, a da ju je neizmerno obradovala činjenica da je ipak reč o dečaku.

  • Nisam mogla da verujem, plakala sam dvadeset minuta! Nisam mogla da dođem sebi! Imam tri brata, uvek sam bila bila više vezana za mušku decu i to mi je bila želja. Međutim, svi su krenuli da tvrde, prvi Kristijan, da će biti sto posto dečak, pa sam počela da razmišljam o tome šta ako bude devojčica, u inat.

Drugarica koja mi je sve ovo organizovala donela mi je cveće sa nekim ženskim cipelicama i rekla mi:”Znam da je žensko”. Iznenadila sam se kada su izašli plavi baloni – kaže Kristina, koja poručuje da je vrlo izvesno da će sin nositi očevo ime!

  • Prošli put su nam u opticaju bila imena Konstantin i Mihajlo, što je i dalje, a sada kada sam saznala da sam trudna rekla sam:”Pa, Kristijan! Kristijan Golubović! Ti si stariji, sutra kada te ne bude bilo, da postoji još jedan Kristijan”. I to je u opticaju, pa videćemo.

Na pitanje da li joj je laknulo što čeka muško, budući da u narodu važi mišljenje da “samo švaleri prave žensku decu”, Kristina se nasmejala:

  • On više nije švaler! Znam vrlo dobro da toga više nema, penzionisao se po tom pitanju otkad je sa mnom! Ukrotila sam zverku, ne vredi, da je drugačije ne bismo bili zajedno, nema šanse – izjavila je Kristina.

Podsetimo, Kristijan i Kristina su svoju romansu započeli pred kamerama rijaliti šou programa “Zadruga 4”. Kristini će ovo biti prvo dete, dok Kristijan iz prvog braka ima sina Lazara, a iz vanbračne zajednice sa Ivanom ima ćerku Veru.

Add Comment