OVO JE NAŠ NAJBOGATIJI PEVAČ?! PREŠIŠAO ČAK I CECU: Poseduje preko 30 kuća i stanova od NEKOLIKO MILIONA EVRA!

Srpska estrada novac zarađen od nastupa veoma često koristi za pokretanje privatnih biznisa, koji im donosi dodatne prihode, a dok neki ulažu u ugostiteljske objekte, drugi to čine ulažući u muzičke studije i nekretnine.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega. Pored studija Kovačević ima i restoran.

Frontmen grupe “Bijelo dugme”, Goran Bregović ulaže u nekretnine, te se tako procenjuje da u svom vlasništvu ima preko trideset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion evra.

Podsetimo, muzičar Goran Bregović je podelio priču svoje porodice, ljubavi svojih roditelja i očevog poroka koji je doveo do razvoda braka.

Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav – počeo je Brega, a onda opisao neverovatno tužnu epizodu iz života njegovih roditelja.

Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću.

Add Comment