NEĆETE VEROVATI KOLIKO MILENA IVANOVIĆ ZAPRAVO IMA GODINA: Niko nije imao pojma, ŠTA ĆE JURIĆ REĆI?!

Udovica ubijenog Olivera Ivanovića Milena Ivanović Popović objavila je da je u vezi sa Igorom Jurićem, osnivačem Fondacije “Tijana Jurić”.

Inače, Milena Popović Ivanović srpska je političarka i narodna poslanica u Skupštini Srbije od 2020. godine. Članica je Srpske napredne stranke.

Milena je rođena u Beogradu, 1983. godine. Predaje na Univerzitetu u Prištini a takođe je doktorantkinja na Megatrendu. Radila je u kabinetu premijera, u sektoru za kulturu.

Priklanjanje Milene Popović vlastima u Srbiji izazvalo je brojne negativne reakcije u javnosti.

Popovićeva se pridružila Srpskoj naprednoj stranci početkom 2020. godine. Bila je 55. na listi Aleksandar Vučić – Za našu decu i time dobila poslaničko mesto u Skupštini.

Nekoliko je puta govorila o muževljevom ubistvu, napomenuvši jednom prilikom da neće dati javnu izjavu o identitetu njegovih uica, ukoliko nije apsolutno sigurna.

U junu 2021. godine, Milena Popović je demonstrativno napustila sednicu Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji na kojoj je govorio Aleksandar Vučić, jer je na sednicu došao i Milan Radoičić, čovek koga sumnjiči za ub svoga supruga.

Add Comment