CECA ME JE RODILA PRE VELJKA I ANASTASIJE ALI ME JE PREDALA ZBOG KARIJERE: Šok tvrdnje o POSTOJANJU TREĆEG DETETA!

Sestra Anastasije Ražnatović otkriva sve detalje srodstva sa Ražnatovićima

Sličnost između Anastasije Ražnatović i pevačice velika je, a kako su ih inače često povezivali, često ih pitaju da li su u srodstvu.

Kako kaže, Ceca je rodila kada je bila jako mlada ali je zbog karijere morala da je preda ženi po imenu Gordana.

Sestra Anastasije Ražnatović – često je tako oslovljena Marina Visković, a sada je na pitanja fanova pevačica odgovorila i otkrila da su njih dve zaista sestre:

  • Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru – napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji duboko blizak prijateljski odnos.

Podsetimo, marina Visković je izuzetno bliska porodična prijateljica sa Ražnatovićima i neizostavni deo je svakog njihovog slavlja. One znaju i na odmor da odu zajedno pa povodom toga letos su objavljivale i zajedničke fotografije iz Crne Gore.

Atraktivna pevačica Marina Visković ne krije da je u svoj izgled uložila dosta novca i da je korigovala delove tela za koje je smatrala da je to potrebno.

Viskovićeva je pristalica estetske hirurgije, a sada je ispričala kroz šta je sve prošla kako bi došla do savršenog izgleda.

  • Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludeli – odgovorila je Marina Visković.

Add Comment