OVAJ MOĆNIK IZ SENKE STOJI IZA DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ! Niko ne sme da mu se SUPROTSTAVI, STROGO GA KRIJE!

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević, pokazala je novog emotivnog izabranika.Ministarka koja o svom emotivnom životu gotovo nikad ne govori, na brak sa Vladimirom Tepavčevićem, sa kojim ima ćerku Tinu, odavno je stavila tačku. Sa bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima, a prioritet im je zajedničko staranje o mezimici.

Ipak, emotivni život ministarka više ne krije. Već na dva događaja pojavila se sa svojim emotivnim izabranikom Draganom Karadžićem, direktorom televizije “B92”.

Njih dvoje zajedno su svojevremeno pružili podršku Novaku Đokoviću, a nedavno su se ruku pod ruku pojavili i na sahrani Ksenije Vučić.

Emotivni izabranik Darije Kisić Tepavčević izuzetno je uspešan čovek, koji u potpunosti može da isprati poduhvate, političke podvige i poslovne uspehe ministarke Darije. Njihova veza traje već neko vreme, ali su tek od nedavno odlučili da je obelodane u javnosti.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je bila član Kriznog štaba, sada Ministarka za rad, zapošlavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, je jedna od najkomentarisanijih doktora i često glavna tema u medijima i javnosti, a neretko i zbog svog odličnog izgleda i negovanosti.

Za sve ovo vreme postala je prepoznatljiva i često je izložena brojnim kritikama, pa čak i uvredama koje su na račun njenog izgleda koji ne treba da bude tema.

Žene su te čiji se izgled komentariše, a primećujemo da je dr Kisić Tepavčević žena koja vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti te je na meti raznoraznih komentara.

Prednjačili su oni uvredljivog karaktera, ali treba istaći da je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu.

Add Comment