JOVANA JEREMIĆ ŽESTOKO IZVREĐALA VODITELJKU RTS-A: Nazvala je KU**OM pa je optužila da VARA MUŽA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Bilo kuda, Jovana Jeremić svuda. Voditeljka „Pinka“ ne libi se da javno govori ne samo o sebi, već i o koleginicama sa drugih televizija, čak i o onima koje ne poznaje, pa i da iznosi stavove o njihovim privatnim životima – i to ne birajući reči.

Tako je Jovana prokomentarisala i Mariju Veljković, koja je navodno, dok je još uvek bila formalno u braku, imala afeu sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

“Sve se sazna uvek, mnogo je poštenije biti časno razvedena žena, nego biti kurva koja vara muža, kraj! Nebitno sa kim je varala, ona je ku*va ako je varala muža u braku. Nije se razvala, glumila je časnu ženu, a imala je i švalera i muža. Može to da bude Marija Veljković ili bilo koja druga. Ja ne znam ni ko je ona, dva puta sam je srela negde. Ja sam navikla na autorke, ona je žena koja nema neku ličnost na televiziji, ona je tehničko lice” rekla je za medije sveže razvedena Jovana, koja je i ovoga puta iskoristila priliku da istakne svoj visoki moral:

“Ja sam Jovana Jeremić, ja ne varam, ja se razvodim kad ne volim! Ja imam legitimitet da pričam o tome, ceo život sam posvetila istini i pravdi. Kad nekog ne voliš, razvedi se kao žena, to je poruka i za nju, jer žena koja to uradi mužu je ku*va i kraj priče”.

Podsetimo, Jovana Jeremić, koja je karijeru počela kao voditeljka opskurnog rijalitija “Parovi”, razvela se prošle godine, a prethodno se pisalo da je suprugu oprostila prevaru.

Add Comment