“SRAMI SE, JADNA, JESI LI PRI SEBI?!” – GNUSNE uvrede Jeleni Đoković zbog 1 slike, Srbi se razgnevili!

Poznati indijski jogi, mistik i vizionar, kako se predstavlja, Sadhguru, bio je nedavno na 30.000 kilometara dugom putovanju, i to motorom, u želji da na taj način prikupi novac za sadnju drveća i podigne ekološku svest.

Na toj putanji našao se i Beograd gde je dva sata proveo sa ljudima na Trgu Republike, a kasnije se sastao sa našim poznatim ličnostima, među kojima je bila i Jelena Đoković.

Ona je potom objavila fotografiju sa njim na svom profilu, uz komentar.

  • Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada… danas nam treba 8 pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo 10 godina.

Takođe je i on na svom objavio da mu je drago što se sreo sa Jelenom.

  • Predivno je što sam te sreo, draga Jelena. Neka svesrdni, posvećeni i radosni glasovi poput tvog brinu o zemljištu univerzalnom ljubavnom vezom. Vreme je da se čitav svet ujedini da spasi zemljište. Ovo je naše vreme na planeti, dozvolite nam da to i ostvarimo – napisao je Sadhguru.

Pored brojnih pozitivnih komentara ushićenih ljubitelja Sadhguruovih videa, mnogi su i javno negodovali pozivajući se na, i govoreći u ime takozvane „pravoslavne Srbije“:

Jedan korisnik se zapitao: „Kojem se ona bogu klanja i zar mora da pokazuje sektu?”

„Od svih pravoslavnih mogućih crkava i manastira vi tražite duševni mir sa nekim budistima.”

„Oh, Bože, prosto mi dođe muka. Kad je vidim sa ovim guruima, idi jadna u crkvu. Bog ti pamet dao mani se ovih luda.”

Neki misle da treba i da se srami.

„Srami se što usred pravoslavne Srbije promovišeš ove guru/new age ludake. Sram te bilo!”

Add Comment