OVA STVAR JE PALA SA NEBA I PODIGLA SEVERNU MAKEDONIJU NA NOGE: Građani u STRAHU, moglo je da bude KOBNO!

Nesvakidašnji incident dogodio se u našem komšiluku kada je vojni ranac pao na krov jedne kuće.

U gradu Negotino, u Severnoj Makedoniji, 35-godišnji muškarac prijavio je ovaj događaj, a kako su saopštili iz ogranka parlamentarne stranke Levica iz ovog grada, pretpostavlja se da je ranac slučajno pao iz aviona.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je potvrdilo incident i otkrilo da je pričinjena materijalna šteta koja će biti nadoknađena.

“Juče je 35-godišnji B.S. iz Negotina prijavio je da je deo padobranske opreme pao na krov njegove kuće i oštetio nekoliko crepova. Uviđaj je izvršila ekipa Policijske uprave Negotino i pronađen je vojni ranac pripadnika savezničke vojske u okviru Multinacionalne vežbe “Vežba padobranci iz aviona” iznad rejona Negotina. Objekat je vraćen licu, a šteta na krovu biće nadoknađena”, kažu iz MUP-a.

Levica Negotino na svom Fejsbuku našalila se povodom ovog slučaja, a zatim skrenula pažnju na ozbiljnost situacije.

“Možda u Negotinu nema vode, možda nema adekvatne ulične rasvete, možda nema ulaganja, ali zato nam u Negotinu rančevi padaju sa neba! Juče posle podne neidentifikovani predmet pao je na stambeni objekat. Uprkos brzoj reakciji vojne policije i naših ‘prijatelja’ iz NATO-a, to ipak nije prošlo nezapaženo od naših sugrađana. Pitamo se, ako je ranac pao sa letećeg objekta, postoji li opasnost da nešto značajno rizično i kobno padne po život i zdravlje Negotinaca? A šta da je ovaj objekat pao na mesto gde je velika frekvencija ljudi?

Loading...

Add Comment