Upali u selo DŽIPOM i napravili HAOS za sedam dana: Preplašena Zorica jedva došla sebi zbog GNUSNOG čina

Da lopovi više ne biraju šta će i gde ukrasti pokazuje još jedan slučaj nesvakidašnje krađe u selu Srezojevci kod Gornjeg Milanovca. Još se prašina nije slegla ni od trenutka kad su nepoznati počinioci baki Stojki ukrali jagnjad, a identičan slučaj se ponovio a da nije prošlo ni sedam dana. Lopovi su upali na imanje Zorice Vuković koja živi sama, a ona ih je uhvatila na delu.

“Došli su džipom bez tablica usred bela dana, zatekla sam ih u momentu kad su već bili natovarili ovce i jagnjad na prikolicu. Кrenula sam da vičem i dozivam u pomoć, ali sve je bilo uzalud. Međutim, jedna od ovaca je od straha uspela da probije vrata na prikolici i životinje su iskočile, pa su lopovi ipak otišli bez plena ovaj put iz našeg sela”, rekla je Zorica za RINU.

Iako izuzetno uplašena, ova domaćica se ipak pribrala i pokušaj krađe u Srezojevcima odmah prijavila nadležnim organima.

“Policija je došla, ja sam dala svoj iskaz da ih je bilo četvorica, u džipu bez registarskih oznaka, i takođe da su natovarili petoro jagnjadi, dve ovce, devet je u štali ostalo. Ovo nije prvi slučaj da dolaze baš na moja vrata i pljačkaju. Pre četiri godine pokušali su da ukradu traktor. Sada sam prinuđena da držim sve pod ključem”, dodaje Zorica.

Meštani ovih sela nagoveštavaju da bi uzrok ovih nesvakidašnjih krađi ovaca i jagnjadi mogla biti nikad veća otkupna cena mesa, pa je moguće da su na taj način odlučili da zarade “hleba bez motike”. Za vinovnicima dve krađe u selu Srezojevci policija i dalje traga.

Add Comment