SKINULA SE PRAKTIČNA ŽENA! Voditeljka izgleda nestvarno u bikiniju! ŽENO, SVAKA ČAST (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Popularna voditeljka Nataša Pavlović posebnim režimom ishrane dovela je svoju figuru do savršenstva, a nekada je muku mučila.Ona iza širokog osmeha, krije potresnu životnu priču.

Srećno i bezbrižno odrastanje u rodnom Zagrebu prekinuo je rat i neredi na našim prostorima, koji su njenu porodicu naterali da se preseli u Beograd.

Odlazak u srpsku prestonicu na dve nedelje, dok se situacija ne smiri, pretvorio se u njihov novi život, a kao i svakoj mladoj osobi koja je napustila rodno mesto bez svoje volje, ovaj odlazak je teško pao.

Iako je okolina u jednoj beogradskoj gimnaziji prihvatila bolje nego što je očekivala, voditeljka je godinu dana vodila onu najtežu bitku- sa samom sobom.

Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje- počela je svoju priču u emisiji “Balkanskom ulicom” pa se prisetila bolnog perioda.

Nakon godinu dana mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb iako su svi govorili da nije normalna i da nije trenutak za to.

Sada je sve drugačije!

Voditeljka, Nataša Pavlović poznatija u javnosti kao “Praktična žena” oduševila je fanove i publiku nakon što je otputovala na zasluženi odmor.

Naime, na fotografijama je moguće videti autorske emisije u kupaćem kostimu, te je ubrzo dobila komplimente na račun vitke linije, naročito kada se uzme u obzir da je trenutno u petoj deceniji života, kao i da se dva puta ostvarila kao majka.

Nataša je pokazala savršenu liniju u bikiniju, a komplimenti na njen račun su se samo nizali.

Održala je lekciju mnogim mlađim koleginicama.Šta vi kažete? Pišite nam u komentarima.

Add Comment