SAN JE MNOGIH MUŠKARACA : Pašćete u trans kada čujete koliko SLAĐANA TOMAŠEVIĆ IMA GODINA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Slađana Tomašević je srpska voditeljka. Godinama je zaštitno lice „Beogradske hronike“ na RTS-u. Već 23 godine radi na ovoj televiziji. Jedna je od najharizmatičnijih i najlepših srpskih voditeljki. Gledaoci pored malih ekrana zapamtili su je po informativnoj emisiji „Beogradska hronika“. Važi za velikog profesionalca na RTS-u, a njen život nikada nisu pratili skandali.

Jedna je od retkih voditeljki koja nikada nije imala određene estetske zahvate, iako nema ništa protiv njih. Za nju kažu i da je voditeljka sa najlepšim nogama, a ona na to odgovara da sve duguje dobroj genetici.

„Beogradska hronika“ na RTS-u Počela je da radi kao voditeljka na RTS-u kada je imala samo 22 godine. Nikada nije promenila svoju medijsku kuću i jedna je od onih voditeljki sa najdužim stažom na RTS-u. Gledaoci je najčešće viđaju u informativnoj emisiji „Beogradska hronika“ čije je zaštitno lice.

Mnogi su komentarisali kratke suknjice koje voditeljka nosi u emisiji „Beogradskoj hronici“. Priznala je da zna čitati komentare o sebi, ali i pojašnjava da ona ne bira šta oblači u emisiji već za nju to rade stilisti RTS-a. U tome ne vidi ništa loše. Slađana je godinama radila sa svojom koleginicom Radom Đurić na RTS-u. Rada je u martu 2020. godine napustila RTS i prešla da radi na Novu S televiziju. Slađani je to teško palo, ali je svojoj koleginici poželela svu sreću.

Tokom svoje dugogodišnje voditeljske karijere imala je razne ponude da pređe na druge televizije, međutim sve je odbila i ostala verna RTS-u koji smatra svojom kućom. Iako je pred malim televizijskim ekranima uvek vrlo elegantna i sređena, Slađana privatno radi sve suprotno. Najčešće je gledaoci ne mogu prepoznati na ulice jer je najčešće bez šminke, u farmericama, tenisicama ili baletankama.

Na Jutjubu nalazi se na stotine i stotine video snimaka na kojima je voditeljka Slađana Tomašević. Ispod ovih video snimaka najčešći su komentari da je ona voditeljka sa najlepšim nogama na RTS-u. Slađani ne smetaju takvi komentari kao ni to što je fotografi uvek slikaju tako da su baš njene duge i vitke noge u prvom planu. Privatni život

Slađana Tomašević ima dve sestre bliznakinje. Njih smatra najvećim darom svoje majke, jer joj je rodila ne samo sestre već i prijateljice za celi život. Njen privatni život nikada nisu obeležavali neki skandali i uvek se trudila da živi na „miran“ način. Iako izuzetno uspešna, lepa i inteligentna, Slađana još uvek nije pronašla ljubav svog života. Mnogi kažu da je voditeljka koja se u petoj deceniji najbolje drži na srpskoj javnoj sceni.

Slađana je uvek govorila da je to zahvaljujući dobroj genetici, ali ne krije da redovno vežba i da se zdravo hrani. Svako svoje jutro počinje sa popularnim „smutijem“ i svoju ishranu ne može zamisliti bez voća. Za sebe kaže da je veliki optimista i da je to ono čime se vodi u životu. Iako je ušla u petu deceniju, kaže da nikada neće prestati da se, ponekad, ponaša kao dete. U životu se uvek vodi srcem, a ne „glavom“ iako ne smatra da je to pametno. Kaže da uvek ide srcem bez obzira na cenu. U januaru 2020. godine mediji su preneli vest kako je lepa voditeljka srećna i zaljubljena, te kako je u njenom prestoničkom restoranu viđena kako razmenjuje nežnosti sa svojim novim dečkom.

Njene kolege sa posla potvrdile su da Slađana deluje zaljubljeno, ali ona to nikada nije potvrdila. Nekoliko meseci kasnije, sa prvim mesecom pandemije virusom korona, Slađana je rekla u intervju za „Blic“ da bi možda uskoro mogla sve da iznenadi, pa čak i samu sebe kada je ljubav u pitanju. Javno je rekla da bi zaista iskreno i od srca volela da se ostvari u ulozi majke i da dobije devojčicu. Međutim, voditeljka se još uvek nije ostvarila u tom smislu.

Slađana je bila u vezi sa Sašom Lopandićem koji je od lepe voditeljske stariji dve godine. Par se zabavljao više od pet godina i to u periodu od 2013. do 2018. godine. Iako je Slađana nosila verenički prsten i su svi mislili da će par svoju ljubav krunisati brakom, ova veza se ipak završila. Iako se ta vest odmah u avgustu 2018. pojavila u medijima Slađana nije želela to da komentariše. Njeni prijatelji su pričali da je ljubav više nije bila „kao u svoje najbolje vreme“, te da je par donio zajedničku odluku da svako krene svojim putem.

Rođena je 4. septembra 1973. godine u Beogradu. Živi i radi u srpskoj prestonici.

Add Comment