SVI SU SE PITALI ŠTA SE DESILO SA LEPOM VODITELJKOM KOJU SMO GLEDALI NA HEPIJU: Istina isplivala na VIDELO!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Voditeljku Katarinu Koršu već neko vreme ne viđamo na malim ekranima, te su tako počele spekulacije da je dala otkaz na Hepi televiziji na kojoj je godinama.

Ona se sada oglasila i otkrila zbog čega je nema na malim ekranima.

Nestala sam sa Hepija ne zato što sam dala otkaz već jer sam trudna. Moram javno da se zahvalim Mariću što duže od mesec dana nije otkrio razlog mog odsustva!

Lepe vesti nismo podelili dok se nismo uverili da je sa bebom sve u najboljem redu, presrećni smo – rekla je voditeljka za portal “Republika”.

Podsetimo, u toku jedne jutarnje emisije “Dobro jutro Srbijo” na televiziji Hepi, dok se vodila polemika o političkim kampanjama i protivnicima, voditeljka Katarina Korša pokazala je stranu jednih novina na kojoj se videla slika sa ženskom golom nogom. Mariću nije mnogo trebalo da osmisli duhovitu dosetku i usput isproziva Jovanu Jeremić.

Je l’ oni aludiraju na neku voditeljku? – upitao je Milomir šaljivim tonom.

Ja ne znam stvarno, pošto je ovo ni iz čega, gola žena – odgovorila je Katarina.

Ne, to je bivša naša voditeljka, jeste ona na slici. Našli su negde fotografiju njenu – nastavio je Marić, aludirajući na to da je sadržaj previše provokativan.

Vi to znate bolje od mene, Jovana javi se molim te, reci da li si ti ovo ili nisi – odgovorila je Korša.

Inače, u pitanju je devojka pod pseudonimom Ljubičica koja je popularnom voditelju poručila “Nema te love zbog koje bih ostavila Marića”.

Poznato je da su Marić i Jovana u odličnim odnosima, pa je sigurno da se njegova koleginica neće ljutiti na njegovu prozivku.

Add Comment