ZANEMEĆETE KADA SAZNATE KOLIKO ŽELJKO MITROVIĆ IMA GODINA: Niko nije imao pojma, nećete verovati!

Željko Mitrović srpski je muzičar, osnivač i vlasnik televizije Pink i diskografske kuće Siti rekords.

Rođen je 31. maja 1967, u Beogradu i ima 54 godine. Osnovnu i srednju školu je završio u Zemunu, a studirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom osamdesetih bio je basista rok grupe Oktobar 1864.[1] Godine 1988. osnovao je muzički studio, a kasnije i televizijsku stanicu RTV Pink. Tokom devedesetih je kupio Radio Pingvin. Na izborima 2000. bio je kandidat za poslanika na listi SPS-JUL.Oženjen je i ima četvoro dece.

Inače, vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović gradi novi dom u Beogradu, na elitnoj lokaciji Dedinju.

Budući da su na mrežama osvanule fotografije završnog projekta na kojima se vidi kako će velelepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik “Pink” imperije Željko Mitrović postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

Naime, čitav tim arhitekti angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila.

Željko je samo u plac uložio oko milione evra, jer je želeo da se njegova vila nalazi na luksuznoj lokaciji u kraju gde se nalaze gotovo sve ambasade na Dedinju. Iz tog razloga, Mitrović je iskeširao ogroman novac kako bi imao mir i privatnost, jer su u samoj ulici ugrađene kamere na svakom ćošku kako bi se zaštitile ambasade i velelepna izdanja poput onog koje gradi vlasnik “Pinka“. U blizini se nalazi i park u kom se stiče osećaj da je vila daleko od gradske vreve – priča izvor Željka Mitrovića za “Super TV“ i dodaje:

Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV “Pink” i njegove supruge Milice Mitrović postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice. Kako je želeo da sve bude u neoklasičnom stilu, Željko će morati da doda još nekoliko miliona evra kako bi enterijer i eksterijer bili zadovoljavajući. Masivne simetrične fasade nisu jedini element koji privlači pažnju, već i činjenica da će se bazeni nalaziti na krovovima. Temelj ove građevine bazira se na “zlatnom preseku” , a akcenat vile je na jednakim razmerama, koje će činiti opštu harmoniju.

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti poput koncerata, studio, fitnes i spa zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a na spratu pored sobe za goste biće i salon lepote – poručuje izvor blizak Mitrovićima koji napominje da će gradnja trajati još sigurno godinu dana.

Add Comment