POSLEDNJA OBJAVA DANICE GRUJIČIĆ

Danica Grujičić jedna je od najpriznatijih lekara u Srbiji, a često je isticala koliko joj znači podrška bliskih ljudi i saradnika, te da su joj u životu bitne samo 3 stvari- fizička aktivnost, zdrava hrana i druženje s ljudima.

Družite se sa ljudima. Provodite vreme sa ljudma od kojih možete nešto da naučite, sa ljudima čije vam društvo prija. Ako možete pomozite nekome. Čovek se mnogo lepo oseća kada može nekome da pomogne i to vam daje jedan lep osećaj da ste ljudsko biće koje ima potrebu da pomogne nekome. I taj drugi kome ste pomogli i on će nekome pomoći. Ne treba misliti će on sad mene da mrzi što sam mu pomogao. Neće, neće sigurno. Možda će jedva čekati da vam pomogne.

Deco posmatrajte pravo prijateljstvo kao kuću, ne žalite trud i zidajte je celoga života od najboljeg materijala. Kada dodje velika oluja u životu ono će vas zaštiti. Smatram da sam bogata jer u životu imam nekoliko prijatelja…- napislaa je ukratko na svom.

Inače, Grujičić je rođena 1959. godine u tadašnjem Titovom Užicu. Kako je jednom prilikom izjavila, radne navike i disciplinu je stekla zahvaljujući majci, koja je po struci bila profesorka.

Doktorka Grujičić je kazala da je upravo podrška roditelja bila presudna da se ostvari u poslu kojim se bavi i koji voli. Majka je predstavljala stub porodice, dok je sa ocem oduvek imala prijateljski odnos.

U mladosti je svirala harmoniku, a kaže da je prestala nakon što je izbio rat na području bivše Jugoslavije.

Četiri meseca je bila udata za kolegu lekara. Premda brak nije opstao, ostali su u dobrim odnosima. Doktorka Grujičić je prepoznatljiva i po svom humanitarnom radu. Naročito je posvećena mladim ljudima, te se i putem fondacije, a i u radu, trudi da im pomogne da steknu znanje koje će da primenjuju u Srbiji, a ne u inostranstvu, piše Biografija.org.

Ona retko objavljuje na svom Instagram profilu, a njena poslednja objava sa slatkom devojčicom svima je zapala za oko i probudila emocije.

-Imenjakinja-napisala je ukratko Grujičić.

Add Comment