JELENA KARLEUŠA BEZ ESTETSKIH OPERACIJA: Ove snimke bi SPALILA da može!

Pevačica Jelena Karleuša započela je muzičku karijeru 1995. godine izdavši album prvenac pod nazivom “Ogledalce”.

Ona je istoimenu numeru iste godine izvela na “Danima estrade”, a na ovoj manifestaciji privukla je veliku pažnju, iako je bila na početku karijere.

Jelena je za ovaj nastup obukla zlatnu haljinu preko koje je nosila belu bundu. Šminka i frizura su takođe bili u stilu devedesetih, izražajne šiške i olovkom uokvirena usta.

Interesantno je da Jelena u ovom periodu nije imala estetske korekcije na svom licu i telu.

Jedna od najvećih domaćih zvezda svoju muzičku karijeru započela je sredinom devedesetih, a u godinama koje su usledile izdvojila se sa nekoliko albuma, sa kojih se i dan danas slušaju hitovi: “Samo za tvoje oči” “Manijak”, “Ko ti to baje”, “Kasino” i tako dalje.

Ona je danas jedna od najbolje stilizovanih domaćih pevačica, a njene odevne kombinacije vrede i po nekoliko hiljana evra. Ono što se nije menjalo od samih početaka pa do danas je da Karleuša nikada nije prestala da provocira javnost, kako svojim stajlingom, tako i svojim izjavama.

Karleuša je već sa 16 godina izrazila želju da postane pevačica. Imala je podršku svoje majke Divne, ali nisu imale dovoljno finansijskih sredstava za njen prvi debi album, zbog inflacije i izazovne ekonomske situacije u zemlji.

– Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95-te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape. I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na tv-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac – napisala je pre nekoliko godina na svom profilu Jelena Karleuša.

Add Comment