Medvedev otkrio šta je ruska vojska SNIMILA, pa zapretio Ukrajini: To je za GAĐENJE, čeka ih loša sudbina

Prema njegovim rečima, Zapad pokušava da prikaže ovu situaciju kao “igru fašističke estetike”, ali u stvarnosti to je ideologija jednog dela Ukrajinaca.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je da se Ukrajina psihički transformisala u Treći Rajh zbog Ukrajinaca.

– Strasni deo Ukrajinaca molio se za Treći Rajh poslednjih 30 godina. Bukvalno. Gađenje izazivaju fotografije na kojima se u gotovo svakoj vojnoj jedinici Ukrajine nalaze nacistički simboli koje je snimila naša vojska – standardi, literatura, plakati. Čak i šolje sa kukastim krstovima – napisao je na svom kanalu.

Prema njegovim rečima, Zapad pokušava da prikaže ovu situaciju kao “igru fašističke estetike”, ali u stvarnosti to je ideologija jednog dela Ukrajinaca.

– Ne treba se čuditi što će, mentalno pretvorena u Treći rajh, nakon što je zapisala imena Jude i nacističkih poslušnika u istorijskim knjigama, Ukrajina će doživeti lošu sudbinu. Eno takve Ukrajine! Kao i pojedinačne nakaze koji smatraju da imaju pravo da predstavljaju takvu Ukrajinu – dodao je Medvedev.

Tvrdnje da su ruske snage poguile civile u gradu Buča su lažni proizvodi ukrajinske i zapadne propagande sa ciljem da diskredituju Rusiju, izjavio je danas Medvedev.

– To su lažni proizvodi koji su sazreli u činicnoj mašti ukrajinske propagande – rekao je Medvedev, prenosi agencija RIA Novosti.Dodao je da su te tvrdnje “izmišljene za ogromne količine novca”.

Add Comment