TRAMP POSLAO OŠTRU PORUKU PUTINU! Predsednik Rusije ovo mora da KAŽE o poslovima sina Džo Bajdena

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je ruskog predsednika Vladimira Putina da objavi sve kompromitujuće informacije koje ima o porodici Bajden i odnosima Hantera Bajdena sa oligarsima u istočnoj Evropi, prenosi Gardijan.

Mislim da Putin zna odgovore na to i da bi trebalo i da ih objavi. Mislim da treba da dobijemo taj odgovor – rekao je Tramp u intervjuu za američki “Just the News”, aludirajući na navodne poslove Hantera Bajdena u Rusiji, navodi britanski list, prenosi Tanjug.

Tramp se pozvao na izveštaj Senata iz 2020, koji je otkrio da je ruski oligarh Jelena Baturina, tada supruga moskovskog gradonačelnika, pre 10 godina obezbedila 3,5 miliona dolara kompaniji čiji je suosnivač sin predsednika Džozefa Bajdena i u kome nije odgovoreno na pitanje o tome zašto je taj novac dat, precizira Gardijan.

  • Kako to da su gradonačelnik Moskve, njegova supruga, dali porodici Bajden tri i po miliona dolara? Mislim da bi Putin sada verovatno bio voljan da pruži taj odgovor.Siguran sam da zna – izjavio je bivši američki predsednik.

Velika porota u SAD je istraživala poslovanje Hantera Bajdena zbog navodnih poreskih prekršaja, stranog lobiranja i pranja novca, ali on je negirao bilo kakvu krivicu, navodi Gardijan.

Add Comment