NOSTRADAMUS OTKRIO KADA ĆE SE DESITI VELIKI RAT, PA POMENUO I GRAD: Evo šta je rekao o Vladimiru Putinu

Ukrajinski sukob bi mogao da se sledeće godine pretvori u zastrašujući “veliki rat” ako je verovati proročanstvima čuvenog filozofa i proroka Mišela de Nostradama, poznatog kao Nostradamus.

Francuz je dao hiljade predviđanja za budućnost u svojoj knjizi objavljenoj pre više od 450 godina. Monogi mu pripisuju da je upozorio na uspon Hitlera, ubistvo Džona Kenedija i teroristički napad na SAD 11. septembra 2001. godine.

Iako je teško odrediti tačne datume, mistik je za ovu godinu pisao o “pretnji sa istoka”, koju su mnogi povezali sa Rusijom nakon što je 24. februara počela ofanziva na Ukrajinu. Sudeći po nekim tumačenjima njegovih reči, ove godine nas očekuju stravični događaji, uključujući udar asteroida, inflaciju, glad. Neki čak misle da nas je Francuz upuzorio da baš ove godine roboti preuzimaju vlast na Zemlji.

Ako kojim čudom preživimo sve to u narednih devet meseci 2023. će prema Nostradamusovim spisima biti veoma mračna.

– Sedam meseci Velikog rata, ljudi umiru od zla. Ruan, Evro neće pasti u ruke kralja – glase Nostradamusove reči za sledeću godinu.

Prvi deo se može protumačiti kao izbijanje većeg sukoba, poput Trećeg svetskog rata, a sedmomesečni okvir možda ne znači standardno primirje već upotrebu nuklearnog arsenala koja bi značila kraj svega. Ipak, sudeći sudeći po drugom delu barem grad Ruan u Francuskoj će preživeti.

Nostradamus takođe aludira na „Nebesku vatru na kraljevskom zdanju“, koju nije baš tako lako protumačiti.

Add Comment