OVU ŽENU JOVAN MEMEDOVIĆ NEIZMERNO VOLI: Pratili ste je na TV-U, skrivalo se dugo, USPEŠNA I OBRAZOVANA!

Sestra Jovana Memedovića, gotovo nikada se ne eksponira u javnosti, osim kada se bavi svojim poslom, koji je odgovoran i iziskuje veliko znanje. Naime, Olga Memedović starija je od svog brata Jovana, a javnost do sada nije imala prilike da je vidi.

Ipak, na njenom “Twitter” nalogu, na kojom nije naročito aktivna, ali prati svog rođenog brata, osvanula je jedina fotografija na kojoj se vidi kako Olga izgleda. Crne kose i ozbiljnog izraza lica, i te kako podseća na Jovana, te se čini da im je odgovornost i hrabrost u genima.

Takođe, kako se navodi u biografiji voditelja nekoliko sajtova, njegova sestra je doktor nauka, što joj i stoji u imenu na pomenutoj društvenoj mreži, a zaposlena je pri Ujedninjenim Nacijama.

Inače, sin Jovana Memedovića, Uroš, svoj identitet i privatnost pažljivo čuva od javnosti. Baš poput svoje majke vodi povučen život daleko od radoznalih pogleda.

I dok je njegova sestra Maša stekla veliku popularnost na društvenim mrežama, o Urošu Memedoviću zna se malo toga.

Naime, sin Jovana Memedovića u žižu interesovanja dospeo je pre pet godina, kada su ga navijači Partizana pretukli u blizini porodičnog doma. Tada je Uroš bio na pragu puberteta, a jedini greh bio je taj što je nosio duks Crvene Zvezede. Trauma koju je tada proživeo ostavila je ožiljak na njegovom srcu, uzdrmala je čitavu porodicu, ali su uz mnogo ljubavi sve prevazišli.

Danas je Uroš odrastao, zreo mladić koji je ocu veliki ponos. A među brojnim fotografijama na društvenim mrežama može se pronaći samo jedna, na kojoj je on u društvu oca i sestre. Zgodan, baš poput oca u mladosti, Uroš je zasigurno već sada osvojio srca mnogih devojaka.

Add Comment