BABA VANGA OTKRILA ŠTA ĆE SE DESITI SA PUTINOM! Čeka ga ovakav KRAJ, OGROMAN Š0K ZA SVE!

Poznata kao Nostradamus Balkana, Baba Vanga, koja je umla pre 25 godina 1996. u 84. godini, predvidela je u intervjuu iz 1979. da će Rusija dominirati svetom. Takođe je dala zastrašujuće predviđanje o Trećem svetskom ratu i potencijalnoj upotrebi nuklearnog oružja.

Tokom intervjua sa piscem Valentinom Sidorovim, ona je rekla da će slava Vladimira Putina ostati netaknuta.

“Niko ne može da zaustavi Rusiju. Sve će se otopiti, kao led, samo će jedno ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije”, rekla je, navodno, Baba Vanga a prenosi “BirmingemLajv”. “Sve će ona ukloniti s puta i ne samo da će opstati, već će postati i gospodar sveta”, dodala je vidovnjakinja.

Kako prenose britanski tabloidi, Baba Vanga je predvidela neke velike događaje širom sveta, uključujući i terorističke napade 11. septembra u Njujorku. Tvrdi se da je tokom svoje 50-godišnje karijere predvidela i pandemiju korona virusa, katastrofu u Černobilju 1986. i smrt princeze Dajane 1997. godine. Vidovnjakinja je navodno predvidela izbijanje kovida “pre mnogo godina” kada je upozorila: “Korona će biti svuda po nama”.

Baba Vanga je navodno predvidela i katastrofu podmornice Kursk 2000. godine. Podmornica je potonula 12 meseci nakon što je Vanga izjavila da će Kursk biti “pokriven vodom“ i da će “ceo svet će plakati nad njim”. Proročica je, navodno, 1989. predvidela i napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku rekavši: “Užas, užas! Američka braća će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u žbunju, a nevina krv će šikljati”.

Vangini sledbenici tvrde da je 85 odsto njenih predviđanja tačno, ali stručnjaci, koji su istraživali njena proročanstva, kažu da je samo 68 odsto tačno. Jedno od proročanstava koje se nije obistinilo bilo je da će se 45. predsednik Sjedinjenih Država “suočiti sa krizom“ koja će “srušiti zemlju”. Amerika i dalje stoji uprkos nekim izazovima sa kojima se suočavala tokom mandata Donalda Trampa.

Baba Vanga je takođe rekla da vanzemaljci “neće doći u miru” i da će na Zemlju stiči asteroidima. “Vanzemaljski brodovi će napasti Zemlju i bombardovaće gradove i zarobiti ljude”, rekla je ona.

Baba Vanga je odrasla na farmi, u današnjoj Severnoj Makedoniji, i oslepela je nakon što ju je kao mladu usisao tornado. Njeni sledbenici veruju da joj je ova čudna nesreća dala drugi vid.

Add Comment