Š0K! DEFORMISANO LICE MILOŠA BIKOVIĆA UZNEMIRILO JAVNOST: Šta mu se DESILO?!

Miloš Biković je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljivo lice i jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. Ipak, ovaj 34-godišnji glumac je na našoj filmskoj i televizijskoj sceni prisutan već 18 godina.

Ako pitate prosečnog ljubitelja filma, verovatno bi vam rekli da je uloga Tirketa u filmu “Montevideo” njegova prva, međutim, istina je malo drugačija.

Naime, prva veća uloga za Miloša došla je u ostvarenju ‘Stižu dolari’, kada je imao svega 16 godina.

Biković je tumačio sina Dragana Jovanovića i Branke Pujić i u seriji je kao tinejdžer pravio razne nestašluke koji su karakteristični za te godine. Međutim, ono što je posebno za ovaj lik je da je imao poprilično karakterističnu frizuru, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? – prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

Miloš Biković, iznenadio je sada sve “transformacijom” i mnogi ga nisu prepoznali. Mnge je ovaj snimak uznemirio!

Miloš je na svom profilu podelio snimak, a izgleda potpuno drugačije nego zapravo, što je mnoge iznenadilo, ali i škiralo.

Otečenih kapaka, naduvenog lica, Miloš je daleko od šarmera kakvog gledamo u filmovima i serijama.

  • Imam ujku iz Koreje – napisao je Miloš uz snimak u nesvakidašnjem izdanju, a potom poslao i poljubac pratiocima.

Pojedini pratioci su pomislili da je u pitanju maska za neku ulogu, dok je bilo i onih koji pišu da je reč o alergijskoj reakciji ili ujedu pčela.

“U šku sam”, “Dečko za šankom šalje piće”, “Posle plastične operacije, samo još usne da središ”, “Zabrinuli smo se”, “Da nije alergija, nemojte se odmah smejati”, “Odlična maska”, “Proleće i polen”, “Šta ti se desilo?”, “Nema šta, kao da si u Koreji rođene”, neki su od komentara.

Add Comment