PUTINOVA NAVODNA LJUBAVNICA IMA TEŠKU MUKU! Njena sudbina i sudbina njene dece je pod ZNAKOM PITANJA!

Navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva možda će biti proterana iz Švajcarske, gde se skriva s decom.

Građani Ukrajine, Rusije i Belorusije poslali su Švajcarskoj apel da se “moderna Eva Braun spoji sa svojim firerom”, javlja ukrajinski Odessa Journal.

Za to je dosad preko interneta glasalo više od pedeset hiljada ljudi, a autori peticije švicarskim su vlastima postavili pitanje zašto dopušta sigurnu oazu za mezimicu “ludog diktatora i ratnog zločinca” u nekad neutralnoj zemlji, dok otac njene dece brutalno napada Ukrajinu.

Potpisnici peticije traže da se preispita njeno švicarsko državljanstvo kao i da se i njoj, poput brojnim drugim osobama povezanim s Putinovim režimom, uvedu sankcije jer je jedna od ključnih osoba ruske ratne propagande kojom se Rusima sustavno serviraju lažne vesti.

Autori peticije smatraju kako je nedopustivo da se Putinovoj ljubavnici dopusti ostanak u Švajcarskoj ili kupovina nekretnina, i da treba proveriti status njene imovine.

“Tražimo pravdu. Ako se sudskim putem utvrdi korupcija određenih švicarskih političara koji su dozvolili da Kabajeva stekne državljanstvo, tražimo da se to istraži do kraja”, rekli su u saopštenju.

Ali, sada i prijatelji ruske “Eve Braun” mole Kabajevu da ode u Moskvu kako bi uverila Putina da prekine rat, piše Page Six.

“Alinine prijateljice mole je da odleti Putinu i nagovori ga da prekine rat”, rekao je izvor za Page Six te dodao: “Čini se da on nikoga ne sluša, ali možda bi poslušao nju”.

Putin je okružen velikim sigurnosnim merama. Alina kaže da ne zna može li doći do njega – a čak i ako hoće – ne zna hoće li moći ponovno izaći iz zemlje da bude s njihovom decom”, rekao je izvor.

Kabajeva i deca trenutno se navodno skrivaju u luksuznoj privatnoj kući u vlasništvu Putinovih lojalista u blizini francuske granice.

Iako švajcarska vlada navodno nema čvrste informacije o tome skrivaju li se Kabajeva i njena deca u zemlji, izvor je dodao: “Alina bi mogla da putuje pod različitim imenima. Ona leti privatnim avionima i ne bi rizikovala da putuje pod svojim imenom”.

“Prvi put u modernoj istoriji vaša je zemlja prekršila svoju neutralnost, što nije učinila ni prema nacističkoj Njemačkoj u 20. veku, pa se pridružila sankcijama Putinu i njegovoj okolini. A sada se njegova omiljena ljubavnica sa svojom decom krije unutar granica vaše države!

Takođe se smatra da je Putin sakrio i svoju prvu suprugu, bivšu stjuardesu Ljudmilu Škrebnevu, i njihove dve ćerke u “podzemnom gradu” u Sibiru.

Promatrači su videli ventilacijske tačke na zemljištu koje okružuje planinsko skrovište i visokonaponsku liniju povezanu s trafostanicom od 110 kilovolta, dovoljno za napajanje malog grada.

Add Comment