NEIZMERNA TUGA U DOMU SLOBE RADANOVIĆA!

Pevač Sloba Radanović izgubio je oca Dušana 31. decembra 2019. godine, a koliko mu nedostaje, pevač ne krije.

Dušanu bi danas bio rođendan, tim povodom Slobodan je objavio njegovu fotografiju uz tužnu poruku.

Srećan rođendan, legendo moja. Nedostaješ kao prvog dana. Voli te sin – napisao je pevač.

Nakon toga, on je podelio i nekoliko snimaka na kojima se vidi kako su pevač i otac zajedno uživali na proslavama, a na pojedinim se vidi i Slobina majka, koja je prethodne godine imala operacju kuka, a za koju je on takođe vezan.

Inače, Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača na domaćoj muzičkoj sceni. Javnost ga je upoznala tokom učešća u jednom muzičkom takmičenju, no pre no što se ostvario na estradi, Radanović je morao da se snalazi na razne načine – pa je tako u jednom periodu svog života radio i kao obezbeđenje.

  • Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju i tada sam radio Novu godinu, provodio sam je radno pa mi ništa to nije novo… Ali, Badnje veče i Božić je nešto što volim, što ostavljam za porodicu i najlepše se osećam kod kuće – ispričao je Radanović nedavno.

Podsetimo, Jelena Đuričanin i Sloba Radanović su se pre nekoliko dana zakleli na večnu ljubav u manastiru Dubnica nadomak Zlatara, u prisustvu kumova, članova porodice i najbližih prijatelja.

Novopečena supruga poznatog pevača objavila je najintimnije trenutke s venčanja na. Ona je objavila sliku sa svojim mužem Slobom Radanovićem i njegovom majkom, Draginjom. Ona je zagrlila Draginju, a ispod slike ostavila komentar koji je sve raznežio.

General i mladenci – napisala je Jelena i stavila emotikon srca ispod slike, što sam dokazuje koliko njih dve imaju dobar odnos, što je Slobi izuzezno bitno.

Add Comment