JOVANU MEMEDOVIĆU SU PREBILI SINA, ZASULI GA UDARCIMA SA SVIH STRANA: Incident koji je DIGAO Srbiju na noge!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Kako su mediji prenosili grupa “Grobara” (navijača Partizana) presrela ga je usput i napali su ga.

Grobari pretukli sina Jovana Memedovića zbog Zvezdinog dresa!

Mlađi Memedović je sa težim povredama prebačen u Urgentni centar.

Jedan od omiljenih autora i voditelja kultnih emisija Jovan Memedović i novinar RTS-a rekao je tada da se njegov sin Uroš (17), koji je brutalno pretučen u Beogradu posle 153. fudbalskog derbija između Crvene zvezde i Partizana, sada oseća bolje.

Napad se dogodio u Ulici Neznanog junaka, u blizini njihovog doma.

Incident koji se dogodio pre 5 godina žestoko je uzdrmao porodicu poznatog voditelja i novinara.

  • Uroš se vraćao sa utakmice kući. Bio je sam, nije nosio dres Zvezde, već duks na kojem se vide inicijali DS (“Delije Sever”, navijači Zvezde, prim. nov.). Ja nisam ni znao da on taj duks ima, ali očigledno huligani prepoznaju takve stvari… Bio je sam, a napadača je bilo nekoliko. Nije mi rekao sve detalje napada pošto se ni sam ne seća svega – kazao je tada Memedović a preneo “Blic”.

Uroš je zadobio lakše povrede glave, ali, s obzirom na to da su ga huligani zasuli udarcima sa više strana, otac je odlučio da ga odvede u Urgentni centar.

  • Povrede nisu vidljive, ali smo za svaki slučaj odradili analize. On, inače, navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Ne mogu da kažem da sam iznenađen što se tako nešto dogodilo – objašnjavao je novinar javnog servisa.

Policija je tada intezivno tragala za napadačima i uhapsila dvojicu mladića.

Podsetimo, Jovan Memedović svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa tako i štiti svoju porodicu od znatiželjnih pogleda, posebno otkako su on i bivša supruga Mirjana stavili tačku na svoj brak pre neku godinu.

Sa njom u braku dobio je dvoje dece – ćerku Mašu i sina Uroša, a naslednica je toliko lepa da joj broj pratilaca na instagramu skoro svakodnevno raste.

Ona redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a nema ko nije očaran njenim pogledom, te veoma zanimljivim stilom.

Lepa brineta sa neobičnim zelenim očima neguje autentičan stil odevanja, voli jarke i vesele boje i uživa u pravljenju umetničkih fotografija.

Add Comment