OVDE ŽIVI JOVAN MEMEDOVIĆ! TAJNA OAZA U SRCU PRIRODE: Voditelj otvorio vrata svoga doma!

Najveći ljubitelj prirode među voditeljima, pa i među javnim ličnostima, bez sumnje je Jovan Memedović.

Skoro da nema mesta u Srbiji do kojeg nije stigao sa svojom televizijskom ekipom, a jedan „kutak“ toliko mu se svideo da je poželeo da baš tu izgradi vikendicu.

Imajući u vidu da Jovan retko daje intervjue, a još ređe otkriva detalje iz privatnog života, jasno je da je adresa na kojoj boravi kad nije u Beogradu ostala nepoznanica za javnost.

No, budući da na Instagram profilu povremeno objavi poneku fotografiju iz „privatnog raja“, nije tajna da uživa u predivnoj kući izgrađenoj od drveta.

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, ali udoban, a pažnju privlače uramljene fotografije na zidovima, nastale tokom snimanja emisije „Sasvim prirodno“, kao i police sa knjigama.

Interesantno je da i Jovanovi brojni kućni ljubimci, a pre svega verni prijatelj, nemački ovčar, koji ga svuda prati, imaju svoje ležajeve.

Boravak na terasi, okruženoj raskošnim zelenilom, na korak od reke koja umiruje šumom, poseban je ugođaj.

Čim se zaželi malo aktivnosti, Jovan Memedović seda u čamac i prepušta se uživanju u pecanju, u miru i tišini, daleko od znatiželjnih pogleda, gužve i gradskog vazduha.

A kada uđe u kuću, kao pravi hedonista, nazdravi životu čašom vina.

Add Comment