TO JE TRAJALO DVE GODINE! Mladen Mijatović radio Dei IZA LEĐA, PIKANTERIJE isplivale na videlo!

Veza Dee Đurđević i Mladena Mijatovića važi za jednu od skladnijih, a par uživa u svojoj ljubavnoj idili, nakon što su prevazišli sve poteškoće, koje su se dogodile kada je voditeljka imala tešku nesreću.

Ipak, sudeći po Deinim rečima, još pre nego što su uplovili u romansu, Mladen joj je radio iza leđa.

Prema rečima voditeljke, oni su se sastavili slučajno, barem kako je ona mislila, ali istina je, kako kaže, malo drugačija.

Smuvali smo se slučajno. Slučajno, što se mene tiče. Znamo se dve godine pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Radili smo zajedno, doduše ja sam više radila u Jutarnjem kao reporter. Mladenu je večito bila potrebna kamera i to moja – rekla je svojevremeno Dea Đurđević u emisiji “Ami g šou”, dodavši da je morala da otkazuje snimanja zbog Mladena.

Takođe, njih dvoje su neretko bili zajedno na terenu, a stiče se utisak kao da su drugi uticali na to, kako bi se zbližili.

I uvek bude: “Ostani ti zajedno sa Mijatovićem, pa ćete se zajedno vratiti u zgradu, nama su potrebni kapaciteti”. I to je tako trajalo dve godine, a plavuša nije skapirala o čemu se radi – završila je priču Dea kroz smeh, a mnogima je bilo jasno da je Mladen odavno želeo da joj se približi.

Add Comment