OTKRIVENA VELIKA TAJNA KARLEUŠINOG OCA: Godinama se skriva da POLICAJAC u svojoj biografiji ima DETALJ koji Š0KIRA!

Divna koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme radio potpuno drugi posao. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Međutim, pevačica i bivša članica žirija u “Zvezdama Granda” iznenadila je sve kad je u jednoj emisiji otkrila jedan manje poznati detalj iz očeve biografije.

Naime, jedan takmičar je pevao pesmu “Lola” koju u originalu izvodi Čobi što je pevačicu podsetilo na oca Dragana.

Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pesmi ‘Lola’ i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere – ispričala je Jelena koja je očigledno muzikalnost nasledila od svog oca. Inače, grupu “Pro arte” osnovao je 1967. godine klavijaturista i kompozitor Đorđe Novković, a sa dolaskom Vladimira Savčića Čobija u grupu oni postaju prave zvezde.

Dragan je Jeleni nakon Divnine smrti veliika podrška i nedavno su dali godišnjicu zajedno ženi koja je oboma značila jako u životu.

Iako su on i Divna bili razvedeni, negovali su odnos pun podrške, a zajednički cilj bio im je da uvek budu snaga svojoj ćerki Jeleni.

Tri godine prošlo je od kada je Jelena Karleuša doživela najveći životni udarac. 3. marta 2019. godine napustila ju je njena majka Divna, čiji gr0b pevačica svakodnevno posećuje.

Na godišnjicu Divnine smti Jelena je gr0b posetila u pratnji ćerki Atine i Nike, tetke Danijele, nekoliko najbližih prijatelja, ali i svog oca.

Otac Jelene Karleuše na Divnin gr0b stigao je među prvima, spustivši na njega ružu. Ćerku je sačeka i dao joj zagrljaj snažne podrške.

Add Comment