NOVAK ĐOKOVIĆ NE IGRA INDIJAN VELS: Amerikanci SAOPŠTILI Š0K RAZLOG!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Indijan Velsu.Đoković se prijavio za Masters, čak je i održan žreb gde je dobio potencijalne rivale, ali ipak neće igrati.

Čekao je odluku Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) o dozvoli za ulazak u SAD s obzirom da nije vakcinisan.Novak nije dobio dozvolu i neće igrati na turniru.

Master u Indijan Velsu igra se od 10. do 20. marta, a nagradni fond je 8,5 miliona dolara.

Novak Đoković saznao imena rivala protiv kojih će se boriti za titulu na Indijan Velsu ukoliko bude mogao da učestvuje na ovom turniru.

Iako se još uvek ne zna da li će učestvovati na turniru, srpski teniser dobio je svog protivnika na startu. Kako su objavili organizatori Indijan Velsa, Đoković se našao na listi za turnir i zbog toga je bio uključen u žreb.

Takođe je navedeno je i da su čelnici takmičenja u komunikaciji sa njegovim timom, ali da još nije određeno da li će se takmičiti na osnovu izuzeća dobijenog od strane zdravstvenih vlasti Amerike.

Ukoliko bude učetvovao na turniru Novaka ne očekuje baš tako lak posao na putu ka tituli. On će biti slobodan u prvom kolu, da bi ga potom sačekao okršaj sa pobednikom duela između Davida Gofana iz Belgije i Džordana Tompsona iz Australije.

U trećoj rundi bi ga najverovatnije dočekao Aleksander Bublik, a možda i Endi Marej koji bi u drugom kolu verovatno igrao sa Kazahstancem, da bi u osmini finala usledio duel ili sa Dijegom Švarcmanom iz Argentine ili sa Džonom Iznerom iz SAD.

Add Comment