RAZOTKRIVENO PRAVO LICE OLIVERE JOVIĆEVIĆ, ČITAVA NACIJA U NEVERICI! (FOTO)

Voditeljka Olivera Jovićević (55) i jedno od zaštitnih lica Javnog servisa odnedavno više nije u toj kući nakon što je odlučila da se posle 18 godina vođenja emisije “Upitnik” posveti drugačijem poslovnom angažmanu.

Pitanje je koliko ćemo je ubuduće gledati na televizijskim ekranima jer je nagovestila da će njen dalji rad biti iza kamere, ali sigurno je da će je publika pamtiti iz dve potpuno različite faze u dosadašnjoj karijeri.

Naime, voditeljka od pre dvadesetak godina i žena kakvu znamo danas jesu ista osoba, iako tako ne deluje na prvi pogled. Olivera je tokom svoje duge karijere radila na sebi kako profesionalno, tako i na svom izgledu pa ne krije da se podvrgla estetskim intervencijama koje su joj donele prilično drugačiji lični opis. Prepuštamo vam da sami procenite koliko se danas razlikuje u odnosu na početke.

Mnogi su šokirani velikom promenom koju je voditeljka doživela i neko vreme nisu sigurni da se radi o istoj osobi dok se ne uvere. Zato se pojavila gomila komentara koja ističe nevericu zbog Oliverine transformacije, a dok neki pohvaljuju njen sadašnji izgled ima i onih koji smatraju da je njeno prvobitno lice imalo sopstveni pečat.

Add Comment