KRAJ! JELENA ĐOKOVIĆ OSTAVILA GA JE NAKON SVEGA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena zajedno su već 15 godina.Njihov zajednički život je prava idila, ali i njih dvoje su imali veze pre nego što su se sreli i pronašli ljubav za ceo život.

I dok se Nole zabavljao sa Lidijom Popović, Jelena bila sa zanimljivo teniserom,Ivanom Bjelicom Giletom.Ipak, baš kao i u Noletovom slučaju, veza nije potrajala, jer su u to vreme Jelena i Ivan bili suviše mladi.

Nakon raskida, Jelena je svoju sreću pronašla kraj Noleta, a na ovu vezu javnost je gotovo zaboravila.Ivan je neko vreme bio u vezi sa glumicom Hristinom Popović, pričalo se i da su ljubavi dali drugu šansu, ali je svako otišao svojim putem.

Oni su dugo bili u stabilnoj vezi, a ljubav se, potom, ugasila.

Nakon brisanja fotografija sa Ivanom sa Instagrama i pored citata Žan-Lika Godara koji glasi: “Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti”, Hristina je u jednoj poruci objasnila da se njena veza sa Bjelicom završila.

– Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali, ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu – napisala je Hristina tada.

Prema pisanju pomenutih medija, Jelena Đoković ostavila je sadašnjeg supruga Novaka Đokovića čak tri puta, odnosno na to je pomišljala, a da prebrode krize u braku pogla im je ni manje ni više, nego mudrost Novakove mame Dijane.

Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz – započinje izvor za “Scandal!” i dodaje:

Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole – kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: “Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve uredu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke” – navodi izvor njene reči.

Srećom Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri. Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada.

Add Comment